Beoordelingen van San Jou Assendelft

Recente recensies

5.0
Timo
gisteren
Nienke
17 september 2021

Altijd lekker eten en een hele vriendelijke bezorger.

L. Douma
17 september 2021
Frances Nolting
11 september 2021

Het was heerlijk ,En snel bezorgd.

Liselotte
11 september 2021
Muriel
10 september 2021

Normaal altijd zeer tevreden over de bezorging en kwaliteit. Altijd lekker en stipt op tijd! Maar dit keer was de bezorger 35 minuten te laat, zonder kennisgeving. Jammer!

Simon Duijn
7 september 2021

Altijd een culinair feest. Echt heerlijk. Vaste prik voor Sushi en ander voortreffelijk Japans eten.

Barbara
6 september 2021

Top sushi! Al 15 jaar ! Bezorging snel op tijd en altijd warm! Perfect!

André
6 september 2021
Jan
4 september 2021

Zoals gewoonlijk was het eten ontzettend lekker. Een punt van verbetering, de bestelling was er 45 minuten eerder dan vermeld. Je zal maar net een rondje met de hond aan het doen zijn, mis je je eten :-)

Stefana
30 augustus 2021

Zoals altijd weer perfect. Keurig op tijd en heerlijk van smaak. We hebben ervan genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pierr
28 augustus 2021

Prima prijs/kwaliteit verhouding en levering keurig op tijd.

S
27 augustus 2021

Super lekkere sushi! Kan niet wachten tot er meer vega sushi’s op het menu komen! Echt een aanrader!

Angelika
25 augustus 2021

Super

Esther
18 augustus 2021
Michael
18 augustus 2021

Op tijd klaar en super lekker.

Simon Duijn
16 augustus 2021

Zoals altijd, heerlijk gegeten. En altijd hartelijk personeel. Alleen maar complimenten.

Debbie
15 augustus 2021

Ik raad Sanjou zeker aan! Heerlijke sushi en alle andere hapjes! Alles is vers en de warme gerechten komen ook altijd warm en op tijd aan echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam. Visser
14 augustus 2021

Top! Als altijd...

Mick
14 augustus 2021
Margreet
12 augustus 2021

1e keer, goed bevallen, heerlijk! Voor herhaling vatbaar!

Lindu
8 augustus 2021

Mooi op tijd klaar! Heerlijke verse sushi en warm eten

van Heijningen
1 augustus 2021

Altijd lekker en goed eten. Goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
30 juli 2021

Snelle bezorging en lekker eten

G Brands
30 juli 2021

Sushi was heerlijk. Echter wat weinig sojasaus + wasabi bijgeleverd. Graag volgende x iets meer daarvan

Marjan de Jong
29 juli 2021
Pascal
28 juli 2021
Stefanie
28 juli 2021

Smaakte heerlijk!!

Sylvia Meijer
15 juli 2021

Was voor het eerst dat ik sushi gegeten heb maar het was super lekker

Timo
14 juli 2021
Roy de Vries
14 juli 2021

Normaliter doe ik geen reviews op internet, maar San Jou bewijst al jaren kwaliteit te leveren aan de consument aan huis als aan de gast in het restaurant. De expertise zit vooral in de gecontroleerde snijtechniek van de vis en het bewaken van temperatuur van vis en rijst.

Ismail
12 juli 2021

Heerlijk sushi gegeten. Sushi was vers, de maaltijden waren lekker warm ! Het was ☺️

11 juli 2021

Was er erg snel super nette bezorger ...altijd genoeg soja saus en stokjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk Egberts
7 juli 2021

We hadden besteld op de website om 17.46. Er werd aangegeven dat de bestelling rond 18.50 geleverd zou worden. Om 19.00 telefonisch contact gehad. Er werd ons verteld dat de bezorger onderweg was. Het duurde tot 19.20 voor hij bij ons was. Het kan niet zo zijn dat iemand 20 minuten onderweg is. Ik geloof gewoon niet dat men al onderweg was. Als je de eerder gemelde bezorgtijd niet kunt halen zou het handig zijn de klant hiervan op de hoogte te brengen. De bezorger kan er natuurlijk niks aan doen maar treft.wel een ontevreden klant.

Woud
6 juli 2021

Lekker gegeten!

Peter
4 juli 2021
Mabel Grootkerk-Donleben
3 juli 2021
Andrea
2 juli 2021

Gyoza viel tegen deze keer, waren ook niet heel warm. sushi inside-out was lekker. Het eten werd mooi op tijd bezorgd.

Roos
2 juli 2021

Hele goede poké bowl en heerlijke sushi

Sven
2 juli 2021

Kwam een half uur te laat, klachtafhandeling ook zeer matig.

Menno van Maanen
30 juni 2021

Te laat

Miranda Van Pardo
27 juni 2021

Lekker en ruim op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Krista
27 juni 2021

Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jasper
26 juni 2021

De sushi was over het algemeen van een goede kwaliteit alleen had de tonijn een beetje een vissige smaak. De bezorging was 30 minuten eerder dus dat was fijn.

liselottte
26 juni 2021

ik verpakking was de papieren zak nat. Bleek dat er 1 bakje een gaatje had, waaarschijnlijk tegen iets heets aan gelegen in de keuken. Eten was uitstekend, ik dacht meld het even vandaar dat de bezorging niet 100% staat. lag niet aan de bezorger.

Elke
25 juni 2021

Super vlotte levering. Door vriendelijke nette bezorger. Heerlijk gegeten. Makkelijk online te bestellen.

Bas Kruyshaar
25 juni 2021

Zoals altijd uit de kunst alleen erg duur in vergelijking met eten bij jullie

John Schurink
23 juni 2021
Saskia
22 juni 2021
Linda
22 juni 2021

Eigenlijk altijd goed maar vandaag was het niet lekker, de sushi niet vers, slap en nattig, smakeloos, geen idee wat er aan de hand was maar voor mij als vaste klant echt de 1e keer dat de sushi niet oke was

Maarten
21 juni 2021

Heerlijke, verse sushi, zeker aan te bevelen. Tegenvaller is de garnalensoep: geen garnalensoep maar gewoon misosoep (waar ik totaal niet van houd) met 2 garnalen erin gedaan…wij hadden beide soepen besteld dus konden het goed vergelijken. Jammer want de rest was erg lekker.

Ann
21 juni 2021

Altijd superkwaliteit! En dit keer supersnel bezorgd! Geweldig! ;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

WeareGroot
20 juni 2021

1e keer besteld !! Was geweldig!! Zeker een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
20 juni 2021

Gewoon altijd lekker en correcte bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B. de Vries
20 juni 2021

Het eten was zoals altijd fantastisch. De service is geweldig😀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ann
20 juni 2021

Hele lekkere en verse sushi! Mooi binnen de afgesproken tijd geleverd door een keurige bezorger! Absolute aanrader!

Sana Tayeb
20 juni 2021

Top kwaliteit en snelle service

Wendy
19 juni 2021
Caroline
17 juni 2021

De sushi waren niet koud, dat is jammer. De smaak was wel goed

Rina Leenstra
15 juni 2021

Genoten van heerlijke goed gevulde Pokebowls! Aanrader!

Saskia
14 juni 2021

We hadden een vriendelijke bezorger en het eten kwam ook snel. Het eten was ook weer erg goed en lekker bij San Jou.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hofboer
12 juni 2021

Beste sushi van heel Noord Holland en wellicht ook Nederland. Heerlijk, super vers, en perfect in balans, geweldige rijst. Echt TOP Zoals altijd. We kunne n helaas maar 5 sterren invullen maar zouden er 11 mogen zijn!

jan Wiepjes
11 juni 2021

Was weer heerlijk.

M
11 juni 2021

Als vanoudst heerlijk, prima op tijd,goede kwaliteit,vrolijke bezorger!

Colin
10 juni 2021

Paar uur van tevoren besteld, alsnog bijna half uur later bezorgd dan afgesproken. Afwerking maki wat slordig (lange sprieten komkommer steken eruit, uiteinde van de rol waarschijnlijk. Zeewier omhulsel zit los bij diverse stukken). Smaakt echter goed, spicy tuna en de nigiri makreel wel aan te raden.

Anoniem
7 juni 2021

Precies op afgesproken tijd geleverd, en super kwaliteit. Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lindy
7 juni 2021
Bep de Vries
6 juni 2021

Zoals altiijd geweldig. Super snelle bezorging vriendelijke beleefde bezorger kortom het was weer TOP👏👏👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel
6 juni 2021

T was wederom heerlijk!! En gratis bezorging helemaal top!

Anita
5 juni 2021

Ik had mezelf voorgenomen om nu eens een positieve recensie achter te laten omdat Sanjou altijd top sushi levert in een super snelle tijd. Helaas waren dit keer de garnalenspiesjes over de datum. We roken het al met het openen van het bakje, helaas was de smaak zoals het rook. Maar verder was alles heerlijk. En binnen 15 min geleverd. Gelukkig hadden we teveel besteld (zoals altijd, omdat we nooit genoeg krijgen van al het lekkers) jammer van de garnalen, die bestel ik mogelijk minder snel. Maar de sushi is keer op keer om te smullen

Paul
5 juni 2021

Prima weer, alleen de tonijn was deze keer niet zo goed, geen mooi filet

Remco
4 juni 2021

Het was weer top. Lekker en snel

Chris Wolvekamp
3 juni 2021

Lekkere verse sushi,en veel keuze !

Nanda
3 juni 2021

heerlijk, waren ook grote porties. gaan we zeker vaker bestellen.

Christiaan
1 juni 2021
Esther
31 mei 2021

Jammer dat de tijd die in de mail staat totaal anders was, maar wel ontzettend fijn dat het veel eerder werd bezorgd :)

Liselotte
31 mei 2021
Plomp
30 mei 2021

Vroeg besteld en op de gevraagde tijd geleverd. Heerlijke sushi en kijken uit om weer in het restaurant te komen.

Lester
28 mei 2021

Exact op tijd geleverd en goed separaat verpakt 👍🏻

Michael
24 mei 2021

Super! Eten was super lekker. Tijdstip levering was volgens afspraak.

Wendy
23 mei 2021
M. De Vries
21 mei 2021

Lekker, goed verpakt, keurig op tijd geleverd

Dennis
21 mei 2021

Was weer super Dikke pluim voor de bezorger vrolijk beleefd super 👍

Diana Bakker
21 mei 2021

Verschrikkelijk lekker gegeten! Heerlijke sushi, heerlijke poke bowls. En de vis (zalm) was superzacht. Echte aanraders!

Mak
20 mei 2021

We hebben alle sushi bezorgservices in Zaanstad gehad, maar San Jou blijft voor ons de beste! Alle gerechtjes hebben hun eigen smaak, niets smaakt hetzelfde, super vers, wat warm hoort te zijn is ook warm! Wat je besteld, wordt ook bezorgd en keurig op tijd. Kortom.. zeer tevreden dus!

Timo
20 mei 2021
Hans van der Pol
18 mei 2021

Heerlijk vers en smakelijk, hadden we eerder moeten doen , alleen jammer dat er geen bezorging is in koog aan de zaan

AS
17 mei 2021

Heerlijk eten! Bestel er graag. Altijd vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
16 mei 2021
Liselotte
15 mei 2021
Mieke
15 mei 2021

Het eten kwam heel snel en was heerlijk en goed verzorgd.

Marinus
14 mei 2021

Zoals altijd, weer heel erg lekker gegeten. Echte aanrader!

Daniel
14 mei 2021
Vogel
14 mei 2021

Ophalen ging snel. Eten was heerlijk.

B. Kristel
13 mei 2021

Snelle bezorging en super lekkere sushi

Romy Rietdijk
10 mei 2021

Heerlijk eten! Goede klantenservice! Mijn favoriete sushi in heel Noord-Holland!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brenda
10 mei 2021

De verwachte bezorging was een uur na de bestelling, de uiteindelijke bezorging was een uur na de verwachte bezorging. Na telefonisch contact was het excuus, druk en moederdag, beter om volgende keer mensen te bellen om irritatie te voorkomen. Horeca heeft een warme deken nodig, maar geeft zelf een koude douche. Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Priscilla
10 mei 2021

Sushi was weer fantastisch. We hebben alleen 2 uur moeten wachten, ver voorbij de verwachtte bezorgtijd. Het zou netjes zijn als dit van tevoren gecommuniceerd kan worden. Met een goede verwachtte bezorgtijd. Als ik dit had geweten had ik het voor deze keer laten zitten. Alhoewel ik fan ben van de sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

de Koning
10 mei 2021

Sushi is heerlijk. Bezorging is prima, alleen jammer dat we 2 uur hebben moeten we wachten op onze sushi. Dat was wel erg lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jos Moerland
10 mei 2021

Prettig bestellen via de app en ruim op tijd bezorgd. Het heeft heerlijk gesmaakt .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Grasboer
9 mei 2021

Even mailen als u de afgesproken bezorgtijd niet haalt, nu zitten we onnodig te wachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
9 mei 2021

Heerlijk! Prima eten hier altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
8 mei 2021

Bij salade oude groente ik heb extra wasabi bestellen niet gekregen

Rood
7 mei 2021
Hyperion
7 mei 2021

Lekker en snel bezorgt

bep vandenbrink
6 mei 2021

geweldige service, bestelling warm en netjes bezorgd. Eten was als vanouds voortreffelijk. Complimenten.

A. Kok
3 mei 2021

Super snel bezorgd. En heerlijk zoals altijd.

Natascha
3 mei 2021

Lekkerste Sushi!! Jammer dat jullie niet bezorgen in Koog aan de Zaan :(

Liselotte
3 mei 2021
Cindy
3 mei 2021

Heerlijk eten, voor het eerst ook warm eten bestel. Dacht dan duurt het wel langer maar nee zoals altijd(als ik alleen koud eten bestel heel snel bezorgt. En het was weer heerlijk. Echt een aanrader. Ik ben verslaafd aan de pokebowl met zalm, maar alles is lekker en goed 😄

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natascha
3 mei 2021

Altijd heerlijk en vers eten, snelle en goede bezorgservice!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy
2 mei 2021
Olivier
30 april 2021

Bijna perfect. Soms een minder stukje zalm.

Plomp
30 april 2021

Heerlijk gegeten en de bezorging was op het gevraagde tijdstip!

Mandy
29 april 2021

Altijd keurig op tijd geleverd. En gewoon super lekkere sushi. Wij zijn groot fan.

Renate
29 april 2021
Simon
28 april 2021

Altijd goed bij sanjou

jan wiepjes
27 april 2021

heerlijke sushi gegeten en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jessie
27 april 2021

Weer heerlijk zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nanda
27 april 2021

Heerlijke sushi !! En de bezorging was keurig op tijd en vriendelijk.

van Heijningen
26 april 2021

Het was weer lekker

RW
26 april 2021

Snel en vers, perfect ! Alleen jammer dat jullie niet bij ons bezorgen, dat zou helemaal top zijn :)

Jimmy
26 april 2021

Goed eten en goede bezorging

M.Walbeek
19 april 2021

De sushi was uitstekend en erg lekker de warme gerechten inktvisringen en ebi tempura waren daarentegen niet knapperig maar slap. Misschien door de drukte en het langer onderweg zijn. Wel fijn dat er gebeld werd met dat het later bezorgd werd dan afgesproken tijd.

Avdh
19 april 2021
linda
18 april 2021

Voor de eerste keer laten bezorgen door San Jou, wat lekker zeg en op de afgesproken tijd geleverd. Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wil
18 april 2021

Half uur eerder bezorgd dan in eerste instantie aangegeven dus verrassend. Kwaliteit zoals altijd heerlijk !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis Van der meer
18 april 2021

Goede kwaliteit sushi, snel geleverd en warm en koud goed gescheiden. 2x wasabi en 2x groot flacon soja is wat krap voor 3 man aan sushi.

Mario
18 april 2021
Emile
18 april 2021

Eten is prima, alleen wordt er niet gekeken hoe laat je het besteld. 2 x tijd aangegeven en beide keren 45 minuten te vroeg. Niet handig als je ook warme gerechten besteld.

Ar Kro
17 april 2021
Liselotte
16 april 2021
Gijsje Brinkman
12 april 2021

Supersnel bezorgd en lekker als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ralph Eggers
11 april 2021
EvertvR
11 april 2021

Het eten werd keurig op tijd bezorgd. de warme bestellingen waren ook warm en het sushi smaakte uitstekend. Voor herhaling vatbaar

Simeon
11 april 2021

Wat een geluk om zo’n goed sushi restaurant in Assendelft te hebben! De kwaliteit en versheid van de ingredienten zijn prima en de bezorgtijd is top! Een heerlijke tractatie, dank je wel!

Tristan
10 april 2021

Prima

Dennis
10 april 2021

Was weer super en mega snel geleverd dank jullie wel

Helen
8 april 2021

Heerlijk!

d van vegten
7 april 2021
Brisban
7 april 2021

Heerlijk eten en snel bezorgd.

Tessa
6 april 2021

Heerlijk

s meijer
5 april 2021

sushi was perfect, die beef was alleen koud, jammer, niet gewend van jullie

F. Veldhuis
5 april 2021

De bestelling werd stipt op de afgesproken tijd gebracht. Alles was ook prima in orde en erg lekker!

Kromme
5 april 2021

Om 16:35 bestelling geplastst die we om 18:00 geleverd wilden hebben. Dit werd uiteindelijk 19:05. Ergste was nog dat alles wat warm behoorde te zijn lauw was.

Mark
5 april 2021

Was weer goed verzorgd. Smaakte erg goed.

Esther
4 april 2021

Altijd vers, heerlijk en top service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mila
3 april 2021

Smaakte super!

Liselotte
2 april 2021

Heeelijk eten van goede kwaliteit.

Yvonne
2 april 2021

Weer superlekker, en vers

John
31 maart 2021
Olivier
31 maart 2021

De sashimi was dit keer nog zachter dan normaal

Patricia Vink
29 maart 2021

Heerlijk gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim
28 maart 2021
Daan
28 maart 2021

Erg goed gegeten. Was op tijd en met name de zalm smaakte heerlijk!

Sushi Dushi
28 maart 2021

Kwaliteit als vanouds; dus top! Maar 16:00 uur besteld voor een bezorging van 17:00 uur (dan kan het toch niet druk zijn) dan is een bezorging van 17:45 gewoon slecht. TIP: stop er dan gewoon een extra sushi bij..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. De Jong
28 maart 2021
Peter Koning
28 maart 2021

Altijd weer heerlijke sushi De warme gerechten blijven bij take-away niet krokant dat is jammer. De smaak is verder prima. Kan alleen niet wachten op de dag dat we weer bij jullie aan tafel mogen. Genieten hoor!

s.birkhoff
28 maart 2021
Evelien
27 maart 2021

Altijd lekker!

T.Chu Kum
27 maart 2021

Alles was in orde; de sushi en gebakken rijst. Maar de gefrituurde groente had een vieze vette smaak. Niet krokant; het leek wel of het in oud vet was gebakken

Ilona
27 maart 2021

Altijd netjes optijd bezorgd en heerlijk eten

J dewin
27 maart 2021

Elke keer weer een heerlijk bereide sushi!

Barbara
26 maart 2021

Was weer ontzettend lekker, we hebben genoten. Bedankt

Michel
24 maart 2021

Altijd goed 👍🏻

Jessy
24 maart 2021

Altijd bereid je tegemoet te komen in je wensen, service is uitstekend en het is ook nog eens de lekkerste sushi van de streek.

Peter Bras
24 maart 2021

Heerlijk gegeten. Eten was volgens afspraak op tijd klaar. De smaak is geweldig! De vis in de sushi is heerlijk zacht en vers. Speciaal lekker vinden wij de Dragon Roll, de Ebi Roll en de Ebi Tempura. Een echte aanrader.

Sam
22 maart 2021

Altijd bezorging op tijd. Eten lekker, maar de tofu was geen succes, heel slap en geen bite.

Plomp
21 maart 2021

Fantastische kwaliteit, super vers en toornt met kop en schouders uit boven de andere Japanse restaurants in de buurt!

Evelien
21 maart 2021

Door de drukte werd de bestelling 20 minuten later bezorgd. Daar werd netjes over gebeld. Het vlees was door de late bezorging wel wat aan de koude kant.

Barry
20 maart 2021

Lekkere sushi en snelle vriendelijke bezorging.

Cindy
19 maart 2021

Heerlijk eten zoals altijd snelle levering en vriendelijke bezorger. Aanrader 😁🍣

Ronald
18 maart 2021
J.Smit
15 maart 2021

Snelle bezorging, heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilse
14 maart 2021
M....
14 maart 2021

Heerlijk weer, gebeld dat t iets later werd ivm drukte. Duurde kwariertje langer dus viel mee.

Michel van Meeteren
14 maart 2021

De lekkerste en erg vers klaar gemaakt, Heerlijk gegeten,en ontzettend snel geleverd See you next time 👍🏼🙏🏼

Jonker
9 maart 2021

We hebben al vaak bij Sanjou gegeten en besteld en zijn altijd erg tevreden. Snelle service en vriendelijke bediening. Zeker een aanrader.

Hanny
8 maart 2021
L. Sanders
8 maart 2021

Altijd prima eten, goede kwaliteit en snel bezorgd. (Rechtstreeks bij SanJou zelf besteld, want via een tussen-bezorger duurt het uren.)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bert
7 maart 2021
WilJ
7 maart 2021

Op de minuut af op tijd, Heerlijk gegeten, alles prima !,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stephanie
7 maart 2021

Snelle bezorging en goed eten. Sushi, kip spiesjes, gyoza. Wij bestellen hier vaak en het is altijd naar wens.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
3 maart 2021

Snel bezorgd, en het eten was top!👌

K Ketelaars
2 maart 2021
Carel Prins
1 maart 2021

Lekker! En snel geleverd

Bakker
1 maart 2021

Bezorging was snel en zelfs eerder dan verwacht. Het eten was echter niet goed. Er was duidelijk in echt te oud vet gebakken, de tempura was zacht en papperig, in plaats van knapperig en vers, de sushi was waterig en niet vers. Kortom: we hebben een groot deel weg gegooid. Dit was de laatste keer San jou, zonde van ons geld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Timo
1 maart 2021

Was weer top, als altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick
27 februari 2021

Keurig op tijd, zelfs 10 minuten eerder dan aangegeven. Kwaliteit van het eten was prima in orde, zelfs de beef mals en sappig. Alle sushigerechten waren ook prima. Zeker voor herhaling vatbaar.

Lindy
27 februari 2021
Tessa
26 februari 2021

Top!

John
26 februari 2021

Ondanks de grote drukte was het weer heerlijk! We bestellen zo regelmatig dat een vaste klanten spaaractie top zou zijn 😉

Carlotta
25 februari 2021

Snelle levering. Erg lekker en vers gemaakt. Alle warme gerechten waren heerlijk warm.

Erik
23 februari 2021

Lekker snel!!! En altijd lekker! Niet voor niets vaste klant!! Sushi bestellen in Zaanstreek Sanjou it is!

Kuiper
21 februari 2021

Prima kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marian
21 februari 2021

Veel te laat bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cindy
21 februari 2021

Heerlijk eten sneller bezorgd dan werd aangegeven. Vriendelijke, vrolijke bezorger. Ik bestel snel weer. Top

Michael
20 februari 2021

Zeer goed ondanks de corona tijd.

SvW
19 februari 2021

Gewoon TOP

Krista
19 februari 2021

Heelijk gegeten! Poke bowl is echte aanrader

Diana Bakker
18 februari 2021

Heerlijke pokebowl, superdikke stukken zalm er in. Sushi ook weer superheerlijk en snel bezorgd!

Elsbet
17 februari 2021

Online besteld en binnen het uur oogehaald. Prima te doen en we hebben gesmuld. Erg lekker en zeker voor herhaling vatbaar.

Jen
15 februari 2021

Kon wel wat warmer. Vd rest prima op tijd en lekker

Jasmijn
15 februari 2021

Altijd echt top sushi! Super vers!

Carlotta Byas
15 februari 2021

Sushi was goed maar de warme gerechten waren koud en de bestelling kwam 45 min later.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Teleurgestelde vaste klant
15 februari 2021

De sushi is erg goed, maar wel twee uur later dan de verwachte bezorgtijd, waarover niet pro-actief is gecommuniceerd.. Schandalig! Kinderen moeten ook een keer naar bed, hé?!! En als je dan zelf contact opneemt, geen excuses en nog steeds geen eerlijk antwoord, jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J dewin
14 februari 2021

Heerlijk verse sushi, altijd goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tessa
14 februari 2021

Perfect.

Peter
13 februari 2021
myra Kitsz
13 februari 2021

Was weer heerlijk!

Jo
13 februari 2021

Super lekker!

Shanna
12 februari 2021

Snelle levering en het was erg lekker.

Alexandra
10 februari 2021

Wij hebben weer genoten van de sushi. Ondanks de kou en gladheid mooi op tijd bezorgd en het eten was nog op een redelijke temperatuur. Kortom zeker aan te bevelen.

Mabel Grootkerk-Donleben
8 februari 2021

Tot nu toe zeer tevreden. De sushi is heerlijk. De bezorging is altijd op tijd en ze zijn altijd vriendelijk.

Lotus
8 februari 2021

Keurig gebeld door Sanjou om door te geven dat onze bestelling iets later geleverd zou worden i.v.m. drukte. Uiteindelijk waren ze maar 10 min. later. We hebben weer heerlijk genoten van de sushi.

Mo
6 februari 2021

Bezorging iets later ivm drukte, maar dat werd keurig telefonisch gemeld. Sushi was heerlijk, het wachten waard!

Mario
4 februari 2021

Heerlijk gegeten. Bedankt.

Silvia
3 februari 2021
Nathalie
2 februari 2021

Supervers, smakelijk, heerlijk gegeten. Alles wat warm moest zijn was goed warm. En zeer vriendelijke bezorger en op tijd.

Henriëtte
2 februari 2021

Het was deze keer niet vers en niet lekker. Rijst was klef en sushi leek wel oud of uit de vriezer. Ben ik niet gewend, jammer....

Sophia
1 februari 2021

Snelle levering en heerlijk gegeten!

Daniëls
1 februari 2021
Barry
31 januari 2021

Eten was zoals gewoonlijk heerlijk. Helaas deze keer ruim een half uur te laat en de warme gerechten waren helaas lauw.

Ineke
31 januari 2021

Was weer een feestje. Lekker gegeten.

Bianca
30 januari 2021

Gewoon weer helemaal super! Snelle bezorging en erg lekker!!

Dijk
30 januari 2021

Prima.

Ilse
30 januari 2021
Corina
29 januari 2021

Super lekker en heel erg vers. Ook perfect op tijd bezorgd vandaag. Top!

Wouter
29 januari 2021

Sneller bezorgd dan verwacht. Keurige beleefde bezorger. Eten was prima, Gefrituurde garnalen worden wel wat zacht in een plastic verpakking, dat is jammer, maar weinig aan te doen.

Joop
29 januari 2021

Zoals gewoonlijk bij Sanjou heerlijk, goed verzorg en snel. Dank je wel en goed weekend

Hans Vis 🐠
27 januari 2021

Goed.

W. Karten
25 januari 2021

Heerlijk eten en keurig op de afgesproken tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maurice
25 januari 2021

Echt weer super en op tijd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jennifer
24 januari 2021

Zoals altijd was het weer heerlijk! Nooit wat te klagen, het is altijd goed en vers! ❤️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem
24 januari 2021

Heel lekker .

Xxxx
24 januari 2021

Op tijd leuke bezorger sushi is super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Manue Azoulay
24 januari 2021

Heerlijk eten alleen de bezorging duurde wat langer dan verwacht!

Rosa
23 januari 2021

Top!

Oomen
23 januari 2021

Super op tijd bezorgd-- 1e klasse gegeten

Cloggy
23 januari 2021

Fantastische service

Linda hand
23 januari 2021

We hebben heerlijk gegeten, maar de kappa maki zat er niet bij. Dit was vooral jammer omdat we een 5 jarige sushi eter hadden die van de sushi,alleen deze sushi eet. Wel was hij blij met de boontjes en tempura garnalen! De rest van de eters was blij met alles

D. Koene
22 januari 2021

Heerlijk gegeten en snel bezorgd! We hadden via de website voor 17.00 uur besteld.

Van der Vlugt
22 januari 2021

Heerlijke sushi

Groenewoud
22 januari 2021

Weer erg lekker! Tot de volgende keer.

Yvonne
18 januari 2021

Het was weer heerlijk!

Bloetjes
18 januari 2021

Heerlijk

Miranda
17 januari 2021

Snelle service en het smaakte heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
16 januari 2021

Zeer goed eten

Claudia Mohr
16 januari 2021

Bestelling was ruim een uur later dan besteld! Dit terwijl ik om 16 uur al besteld had voor 18 uur.... Het smaakte heerlijk! Dat maakte het goed!

M.Eijgenstein
16 januari 2021

De bezorger was een half uur te laat gisteren, 1 doos was omgevallen. Wat warm moest zijn was lauw. Al eerder besteld en waren tevreden. Nu viel het tegen. Ik heb foto's maar die kan ik hier niet plaatsen.

Romano
16 januari 2021

Was weer top en sneller dan aangegeven.

Evelien de Groot
15 januari 2021

Zoals altijd heerlijk en mooi op tijd bezorgd

Amanda
14 januari 2021

Super snel bezorgd, hen zitten smullen.

Pascal
13 januari 2021
Gijsje Brinkman
13 januari 2021

Het was weer heerlijk en snel bezorgd

Linda
12 januari 2021

De sushi was weer heerlijk! Supervers en precies op tijd bezorgd. Top!

Daan
11 januari 2021

Zoals altijd super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mmmm
9 januari 2021
Verloop
8 januari 2021
Krista
8 januari 2021

Heerlijk! Service ook heel goed. Ik vroeg een aanpassing in de pokebowl en gekregen

Jolien
7 januari 2021

Eten is altijd goed, vriendelijke mensen. Op tijd en warm!

Naomi
5 januari 2021

Goede service, heerlijk en vers eten. Elke keer weer top!

Mariska
4 januari 2021

Snel geleverd. Heerlijk eten!

De Koning
3 januari 2020

Heerlijk gegeten, maar dat doen we al jaren bij San-Jou Bestelling precies op tijd gebracht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dionne
3 januari 2020

Hele goede service en heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wissenburg
3 januari 2020

Online besteld voor ruim €40. Bezorgtijd ingevuld op 18:30 20:30 werd een natgeregende zak afgeleverd

Kim
3 januari 2020

Bezorging was netjes optijd. Sushi was vers en erg lekker.

N.Bakker
2 januari 2020

Bestelling werd snel gebracht en was heerlijk !

Elena
2 januari 2020

Snelle levering, heerlijk eten. Helemaal super!

Carolien
1 januari 2020

Erg lekker

mamo
1 januari 2020

Onze jaarlijkse traditie Oud/Nieuw met sushi van Sanjou gelukkig kunnen voortzetten! Keurig op tijd gereed. Was heerlijk! Dank en veel geluk en gezondheid in 2021!

martin
1 januari 2020

Vlotte bezorging, heerlijke sashimi en sushi, niets op aan te merken

Martijn
1 januari 2020

Ik bestel vroeg, half 3 smiddags, voor 1800 savonds. het eten komt uiteindelijk een half uur te laat. Dat het wat later is, dat kan. Maar 30 minuten en geen eens een belletje van San Jou, geen goede service. Geen goede eerste indruk.

Tess
1 januari 2020

2020 afscheid genomen met gewoon de beste. Bedankt!!!!

Esther
31 december 2020

Heerlijke sushi’s!

MM
31 december 2020
Ismail
31 december 2020

Oprecht beste sushi dat ik ooit heb gegeten. Sushi was lekker vers en de warme maaltijden waren heerlijk en goed warm. Zeker voor herhaling vatbaar! Toppers

Mikhail
30 december 2020

Voor het eerst bij Sanjou sushi besteld. Heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar. Op tijd bezorgd.

Joy
30 december 2020

Heerlijke sushi

Maartje
30 december 2020

Mijn bestelling zou rond 19:00 bezorgd worden. 19:30 nog niks bezorgd. Daarna een aantal keer proberen te bellen, maar waren niet bereikbaar. Rond 19:45 maar heen gereden en daar mijn bestelling kunnen ophalen. Geen compensatie aangeboden, wel een excuses.

Timna Rijvordt
30 december 2020

Om 17:11 uur een bestelling geplaatst voor om 19:00 uur. Om 19:00 uur werden we gebeld dat het een kwartier of 20 minuten later bezorgd zou worden. Uiteindelijk, na 2 keer bellen kwam het 70 minuten te laat..

Maria
29 december 2020
Dijkstra
29 december 2020

👌

Erwin Van Lit
28 december 2020

Was weer TOP .!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

josje
28 december 2020
Bas kruyshaar
28 december 2020

Erg lekker Alleen wel prijzig als je thuis eet Ik ga liever bij jullie eten Dat is gezelliger goedkoper en toch net wat lekkerder

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marian
27 december 2020

Smaakte weer uitstekend!👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patricia
27 december 2020

Weer heerlijk gegeten!🍀

Hannie
27 december 2020

De beste sushi! Heerl