Beoordelingen van San Jou Assendelft

Recente recensies

5.0
Miranda
gisteren

De courgette vond ik erg zout. Vorige keer was deze lekkerder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

els
1 augustus 2022

Het eten is altijd top. Supervers en goed warm. Zowel in het restaurant zelf, als thuis bezorgd. En stipt op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kelly
27 juli 2022

Altijd super lekker, verst en heet!

Nanda
24 juli 2022

Heerlijk gegeten!

The_cooking_mommy
22 juli 2022

Zo als altijd goed!

Ery Gruis
21 juli 2022

De kwaliteit van de sushi is heel goed. De edamame viel een beetje tegen in tegenstelling tot andere keren.

Ed
20 juli 2022
Bep de Vries
20 juli 2022

Het eten was weer fantastisch 😍 Het was ruiim voldoende. Heb zelfs nog voor morgen nog voldoende. De bezorger was super snel en correct. Top restaurant😍

CorJan van Leeuwen
18 juli 2022

Het eten is altijd goed hier, topklasse. Bezorger zeer netjes snel en zorgvuldig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther Bourquin
18 juli 2022
Jeanette Van Bergen
16 juli 2022

Eten weer perfect, net als de bezorging. Alleen de moeite die het kost om door al die nietjes heen te komen !!!!!!!

Kim Houthuyzen
14 juli 2022

De zeewiervellen waren dit keer helaas heel taai. Sommige vellen konden we bijna niet doorkauwen. We hebben dan ook niet alles opgegeten opgegeten. We hadden dit keer pech denk ik. Ik heb 1 keer eerder besteld en toen was het prima! De bezorging was top! Het eten kwam 40 minuten eerder dan de bezorgtijd die ik had doorgekregen!

SilverSamurai
13 juli 2022

Lekker eten en snel bezorgt.

Ed
10 juli 2022
Liselotte
9 juli 2022
Bart
8 juli 2022

Er zat bijna geen tempura in de extra bestelde crispy isde out rol Dit is normaal niet zo. En de crispy flakes waren oud. Ik vond het niet waar voor je geld.

Liesbeth Douma
8 juli 2022
Renee
4 juli 2022

Wij bestellen al jaren bij Sanjou, altijd hetzelfde qua gerechten en de kwaliteit is altijd hetzelfde, super vers en zo lekker. Altijd op tijd en hele vriendelijke bezorgers/sters👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ed
30 juni 2022

Zo spoedig mogelijk werd getoond als 18:45 19:00 19:15 etc en werd uiteindelijk 19:45 (ruim 1 uur). Zou fijn zijn als de suggestie werd aangevuld met een hint van de levertijd nav evt drukte…

Raymond
30 juni 2022

Heerlijke sushi, top!

C. K
26 juni 2022

We hebben weer heerlijk gegeten. Het eten werd keurig op de gevraagde tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jasmijn
26 juni 2022

Lievelings sushitent ❤️

Kim Houthuyzen
26 juni 2022
Olaf
25 juni 2022

Heerlijke verse sushi en sashimi! De rijst was zelfs nog warm!

Barry de Bruin
23 juni 2022

Altijd super lekker, vers en snel gebracht. Betere sushi is er niet!

Frans
20 juni 2022

Veel dezelfde smaak en er wordt iets gebruikt wat in elke sushi zit en niet lekker is

D Luis
19 juni 2022

Super lekker en vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ron
18 juni 2022
Nas
18 juni 2022

Was erg lekker

Kim
15 juni 2022
M.K.
15 juni 2022

Heerlijke sushi! Aanrader!

Joyce
12 juni 2022

*Snelle bezorging op exact afgesproken tijdstip👍 * kwaliteit fantastisch, zeer goede smaak, verser kan het niet zijn👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Francois
11 juni 2022

Great sushi and food as usual !

gierige tent
11 juni 2022

Seafood pokebowl stelt niet veel voor, je krijgt veel te veel rijst voor de topping die je krijgt en er zat amper avocado in de avocado maki. Toen ik hierover belde, gaf mevrouw aan de telefoon aan dat dit normaal is. Ben normaal wel beter gewend van deze plek :S

Miranda
11 juni 2022

Blijft de lekkerste!

Sharon
10 juni 2022

Heerlijk gegeten en de sushi werd keurig op tijd bezorgd!

Ellis
10 juni 2022

Het was weer ZO ontzettend lekker!

Raymond
6 juni 2022
De keizer
6 juni 2022

Het was zeker niet wat we eerder hebben gekregen. Heel jammer. Het was zo goed en nu echt zo slecht

Cil
5 juni 2022
Ron
3 juni 2022
Angie de wit
31 mei 2022

Vers en nog lekker warm zoals gewoonlijk! Echt kwaliteit!

Erik
29 mei 2022

Lekker als altijd! En bezorging lekker snel deze keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Schipper
26 mei 2022

Erg lekker en was er eerder dan aangeven.

Tony Sigtermans
25 mei 2022

Het eten was er supersnel en de warme en koude gerechten netjes gescheiden. En het smaakte allemaal even lekker

Danny
21 mei 2022

Zoals altijd weer heerlijke Sushi ! Niets op aan te merken gewoon doen.

johanminkes091@gmail.com
21 mei 2022

uitmuntende smaak, snelle en perfecte bezorging

Carel Prins
21 mei 2022

Blijft lekker en snel bezorgd

Hannie
21 mei 2022

Altijd top!!

Krista
19 mei 2022

Heerlijk, vers en vriendelijke bezorgers

Posthuma
15 mei 2022
Alice
13 mei 2022

Lekker eten snelle bezorging

Caro
11 mei 2022

Mooi op tijd en lekker eten

G.Grifhorst
9 mei 2022

Bezorgtijden een half uur later.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. Grootkerk-Donleben
9 mei 2022

Sushi is nog steeds heerlijk en de bezorgers zijn vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ad van Rijn
8 mei 2022

Heerlijk gegeten, bestelling was keurig op tijd klaar

Ron
5 mei 2022
Bas d
4 mei 2022
Harry
2 mei 2022

Heerlijke sushi...

Monique
2 mei 2022

De bestelling werd precies op de aangegeven tijd geleverd. Alles nog warm en de Sushi liefhebbers hebben gesmuld. Een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sushitime
27 april 2022

Veel sneller bezorgd dat verwachte tijd altijd een feest

Glenn
26 april 2022

Sushi was weer prima. Heerlijke Udon noodles.

C. K
24 april 2022

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nathan
23 april 2022
Barry de Bruin
23 april 2022

Iedere keer super vers en lekker en snel bezorgd!!

M. de Jong
15 april 2022
Bas driehuis
14 april 2022
Ronald Horn
13 april 2022

Snelle bezorging. Eten goed verpakt en warme gerechten zijn ook echt warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fiona v Alphen
10 april 2022

De bestelling werd op tijd bezorgd, en het eten was heerlijk vers! Mijn complimenten!

Ann
10 april 2022

Zeer snel bezorgd en het eten was heerlijk!

Jumper
9 april 2022
Marcel
8 april 2022

Erg lekker, snel klaar!

Ellen
4 april 2022

Top bezorging, op tijd en heerlijke sushi, we hebben genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mabel Grootkerk-Donleben
3 april 2022

Zoals gewoonlijk was de sushi heerlijk en altijd een snelle bezorging. Bezorgers altijd vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Iris D.
31 maart 2022

Super lekkere verse sushi. De moeite waard om vaker te bestellen en eerlijke prijs

Indira
31 maart 2022

De vorige levering was ik niet zo te spreken over de kwaliteit. Maar gelukkig was het vandaag gewoon weer zoals ik gewend ben. Gewoon lekkere goede sushi waar niks op aan te merken is!

Ronald Biere
29 maart 2022

Weer heerlijk gegeten! Alles naar wens, mooi op tijd gebracht. Wij komen zeker terug!

Simon en Ariane
27 maart 2022

Zoals altijd...heerlijk, topservice, stipt op tijd en zalig gegeten.

Heerlijk eten en altijd snelle bezorging
27 maart 2022
Niels
25 maart 2022

Snel geleverd en goede kwaliteit zowel warme als koude gerechten, erg lekker weer!

Alice
25 maart 2022

Lekker eten en snel gebracht, Vriendelijk personeel toppers👍

Jessica Roodhorst
25 maart 2022

Heerlijk eten, keurig ingepakt, warm, en een super vriendelijke bezorger!

Eric
25 maart 2022
Pilar Brand
21 maart 2022

Heerlijk eten, vriendelijke bezorger en goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anja
20 maart 2022

Normaal zijn wij heel tevreden over het eten. Dit keer was het niet zo best. Er zaten scherpe botjes in de kip en de smaak was wat flauw

Marrie
19 maart 2022

Perfect

Simone
15 maart 2022

Heerlijke verse sushi en de overige gerechten warm bezorgd.

Rachel
14 maart 2022

Beste Sushi in Zaanstad!

A.Kok
13 maart 2022

Altijd vertrouwd snel, en zeer smakelijk!

Sam
13 maart 2022

Goed eten, snelle bezorging

Hanny
11 maart 2022

Wellicht kan bezorggebied stukje groter worden.

Esther
11 maart 2022
Indira
8 maart 2022

De kwaliteit was helaas niet zoals ik gewend ben. De sojabonen te ver doorgekookt, de gefrituurde garnalen te slap en de sushi proefde alsof heg al een tijdje in een bakje zat. Niet echt vers… Jammer. Ben ik niet gewend van Sanjou

Jens van Leeuwen
5 maart 2022

Super lekker eten en het kwam eerder dan ik had verwacht.

Niels Luyt
5 maart 2022
Miranda
4 maart 2022

Geen betere sushi in de omgeving dan van Sanjou. We proberen wel eens een ander maar dat valt altijd zo tegen, Sanjou is echt de beste. Vers, goede balans van smaken, heerlijk!

Bella Moreira
2 maart 2022

Het was weer geweldig lekker, vers, heerlijk

Yas
1 maart 2022

Voor het eerst besteld, direct bij Sanjou en niet via thuisbezorgd. Sushi was vers, heerlijk gegeten. Top!

Woud
25 februari 2022

Snel gebracht, heerlijk gegeten.

Nikki
25 februari 2022

Het eten kwam netjes op tijd zelfs te vroeg! Super heerlijk eten we hebben ervan genoten. Ik heb geen verbeterpunten☺️

Barry
20 februari 2022

Bestellen hier vaker sushi. Kwaliteit altijd uitstekend! Ook snelle bezorging. Ook bijzonderheden zoals glutenvrije sojasaus mee te leveren perfect geregeld! Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruud
18 februari 2022

Zoals altijd accurate levering met prima kwaliteit eten.

Anja
18 februari 2022

Super snel gebracht en heerlijk eten. De poke bowl veggie is uitmuntend lekker

K. Petrovic
17 februari 2022
Melvin
17 februari 2022

Altijd snel en vers!

Liselotte
14 februari 2022
Tessa Fagan-Lust
13 februari 2022

Goeie sushi en gefrituurde hapjes. Heerlijke teppan gerechten. Zeer vlotte bezorging!

Joëlle
11 februari 2022
Nathan
8 februari 2022

Beste sushi die ik ken

Jort
6 februari 2022

Ontzettend lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sjaak Slingerkaak
6 februari 2022
Piet
31 januari 2022

Precies op tijd en heerlijk gegeten. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ramon Kok
29 januari 2022

Zeewier en gember apart. Meer soja.

Bas de Boer
26 januari 2022

Zijn net verhuisd en San Jou is bereikbaar voor ons in Westzaan.. Kwaliteit van het eten echt goed, warm eten was ook nog echt warm bij aankomst en sushi.. Ben vast klant geworden bij deze kwaliteit..

Frans Renz
23 januari 2022

Zeer slechte kwaliteit. Niet opgegeten. Datgene wat wel is gegeten veroorzaakte misselijkheid. Volstrekt niet in overeenstemming met de normaal geleverde kwaliteit. Tel hier het betaalde bedrag bij op en het totale plaatje is erg onbevredigend.

Lin
22 januari 2022
Erna de Koning
20 januari 2022

Het was weer heerlijk

Sandra
18 januari 2022

Dit was de eerste keer dat we bij jullie bestelde, en we zijn enorm tevreden! De bezorger was er echt op de minuut af, perfect 👍🏼 En het eten was heerlijk, zag er prachtig uit en vers. Wij hebben een nieuwe favoriet gevonden in Assendelft ;-) tot snel!

Maarten Laout
16 januari 2022

Mooie sashimi en de sushi goed op smaak, zoals altijd.

Irma
15 januari 2022
Jessica Roodhorst
14 januari 2022

Bestelling was prachtig op tijd, heel vriendelijke bezorger, en het eten...... heerlijk!

Barry de Bruin
13 januari 2022

Altijd lekker en supersnel bezorgd!!

Woud
11 januari 2022

Heerlijk gegeten. We kunnen niet wachten tot we weer echt uit eten kunnen, hopelijk tot snel!

Hannie Visser
9 januari 2022

Altijd topkwaliteit, fijne service en lief personeel!

Bert
9 januari 2022

Werd netjes gebeld dat het iets later werd bezorgd. Sushi was prima.

Corinne
8 januari 2022

Gewoon helemaal goed. Zoals altijd.

Gabrielle
8 januari 2022
assendelft
7 januari 2022

Helaas was het eten niet geweldig, de sushi was erg kleverig., papperig , en niet smaakvol. Het was wel vers bereid .

els
2 januari 2021
Anna
2 januari 2021
Patricia Fleumer
1 januari 2021

Het was allemaal weer heerlijk en het zag er ook allemaal weer mooi uit! Hierdoor eten we altijd teveel!🥴👍😂

A. Kok
31 december 2021

Sushi is altijd vers en dus heerlijk! Ze waren vandaag een kwartiertje te laat ivm enorme drukte. Nog nooit meegemaakt.

Jasmijn
30 december 2021

Dit is echt de beste sushi in Zaandam en omstreken! Zo vers! Echt altijd heerlijk!

Margreet
30 december 2021

Gevraagd om de sushi niet op elkaar in een doosje te proppen. Tegendeel; alles op en in elkaar gepropt. Tevens was de sushi warm! (Te lang bij warme gerechten gestaan), kortom nu écht de laatste keer geweest. Jammer wat het kan zo goed Concept zijn. Concurrentie genoeg in de buurt.

Miranda
27 december 2021

Heerlijke sushi! Blijft goed!

Kim
26 december 2021

Heerlijk eten en altijd vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
26 december 2021

Altijd kakelvers en stipte bezorging door aardige bezorgers. Best Sushi in Town.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martijn
25 december 2021

Voor kerst sushi besteld en was erg lekker! Veel variatie en goede kwaliteit! Bezorging stipt op tijd, kortom, dik tevreden!

Dennis
25 december 2021

Zoals altijd, weet uitstekend.

Henk
24 december 2021

Keurig verzorgd, heerlijk gegeten, zijn geld waard!

Hans van der Pol
22 december 2021

Trouwe bezoeker en besteller. Alleen maar lof, voortreffelijke keuken volop keus in gerechten en vriendelijke bediening 👍

Woud
21 december 2021

Het was weer heerlijk, vers en op tijd!

Sanne
18 december 2021

Het lijkt of er een andere kok is, of een andere bereidingswijze. Smaken zijn niet zoals we gewend zijn helaas.

Woud
14 december 2021

Was weer heerlijk en vers, we hebben genoten.

Colleen
14 december 2021
Dennis
13 december 2021

Goed als altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joey Meijer
12 december 2021
Mars
9 december 2021
Tessa
6 december 2021

Altijd de allerbeste!

Truus de Boer/Mooij
6 december 2021

Zijn al jaren vaste klant. Zoals altijd weer super! Eten het liefst in het restaurant, altijd heerlijk, goede kwaliteit en gezellig maar ook als je het laat bezorgen is de kwaliteit prima, zoals wij gewent zijn. Bedankt Shelly en team

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Xxx
5 december 2021

T was had wat warmer gekund. Vd rest heerlijk en keurig op tijd.

Tamara
5 december 2021

Goede kwaliteit en super vriendelijke service!

J de Goede
4 december 2021

Heerlijk vers, lekkere smaak, top zalm, zorgvuldig verpakt

Thijs van Kuik
4 december 2021
Woud
3 december 2021

Altijd top! Was weer heerlijk

els
2 december 2021

zoals altijd, heerlijk.

Ketelaars
2 december 2021

's Middags al besteld voor aflevering 18.15 uur. Evengoed kwam onze bestelling pas om 18.45. Dat kan echt niet!

Inge van Ginkel
29 november 2021

De sushi is altijd heerlijk en vers. Helaas wordt het wel iedere keer minstens een half uur te laat bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

F.P.Grasboer
29 november 2021

Geachte dame/heer Bestel geregeld bij u, ben ook altijd tevreden maar gisteravond ging het mis de jongen die de bestelling afleverden had een deel op de Poortwachter in Wormer afgeleverd en moest daarom met spoed terug om te ruilen. Resultaat eten koud en juist in Coronatijd is het niet leuk dat jou eten bij iemand anders is geweest. Volgende keer maar weer beter. Vriendelijke groet, Frans Grasboer, Lepelbladstraat 14 Wormer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lenarduzzi
27 november 2021

Bezorging wat te laat en het eten was niet meer echt warm. Dat was jammer want verder hebben wij altijd goede ervaringen.

Nick
27 november 2021

Was erg laat, maar erg lekker

Woud
26 november 2021

Het was weer heerlijk, alles lekker vers en warm wat warm moest zijn.

Fabienne
25 november 2021

Het was heerlijk en kwam zo snel mogelijk! 🤩

Bas kruyshaar
21 november 2021

Perfect zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoek
21 november 2021

Bedankt voor de heerlijke sushi, alleen verkeerd besteld of bezorgd de sushi met tonijn salade daar houden wij niet zo van. ook waren de biefstukjes wat taai van de plaat, en de gefrituurde dingetjes wat slapjes. maar dat vindt ik toch altijd het nadelen van laten bezorgen, verder heerlijk alles erop en eraan!

Sharon
17 november 2021

Altijd super vers & snel bezorgd! Heerlijk, top restaurant!

Elvis
15 november 2021
Mitchel
14 november 2021
Nienke
12 november 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten. Vriendelijke bezorger.

van Heijningen
7 november 2021

Het was weer lekker!

Loes
7 november 2021

Was echt heel erg lekker, vooral de spicy tuna

Ursela
6 november 2021

Altijd heerlijk eten bij sanjou

Theo
6 november 2021

Heerlijke sushi, lekkere soep en een fijne salade. Mooie variatie

Tiffany
6 november 2021
Mc2
5 november 2021
Woud
4 november 2021

Altijd top!

Fritz
4 november 2021

Eten was heerlijk, o.a. ossenhaas, eendenborst, kip en wat kleine hapjes. Erg lekker en de levering was veel sneller dan aangekondigd👍👍

A.
3 november 2021

Heeerlijk! Zoals eigenlijk altijd. 👍🏼👍🏼

Silko Beekman
3 november 2021

Razend snel gebracht, en kakelvers! Echt super!!!

Rene
1 november 2021

Heerlijk! Lekker, snel en warm, zoals het hoort!!

Anja
29 oktober 2021

Super lekker en mals vlees, heerlijke groente en rijst, jammie

Ineke
29 oktober 2021

Netjes en snel geholpen. En het was weer lekker:-)

Anoniem
28 oktober 2021

Altijd goed en lekker

Marsja
26 oktober 2021

Altijd heerlijk 😁

M.M.
23 oktober 2021

De koude gerechtjes waren oké, maar de kipspiesjes waren al koud toen ze gebracht werden. Kennelijk te lang gestaan.

Joyce
23 oktober 2021

Heerlijk gegeten

Eveline
21 oktober 2021

Alles was nog heerlijk warm en vers knapperig, zelfs de rolletjes met zeewier. Heerlijk zitten smullen!

Arjan de Boer
17 oktober 2021

Zoals altijd, geweldige kwaliteit en erg snel geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marc
17 oktober 2021

Zoals altijd vriendelijk en snel geholpen en prima kwaliteit

Erna
16 oktober 2021

Weer heerlijk gegeten 😊 en mooi op tijd bezorgd 👍🏼

Henk
15 oktober 2021

Heerlijk gegeten weer en bestelling kwam warm en binnen de aangegeven tijd keurog aan.

H de Vos
11 oktober 2021

Voor de eerste keer hier sushi besteld had zulke goede reviews gelezen dat we het zelf maar eens wilde proberen, maar ze hebben gelijk de smaak was goed zag er zeer verzorgd uit, en binnen een uur thuis bezorgd helemaal top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Walter Brouwer
11 oktober 2021

Top gegeten nu al voor de 10de keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mabel Grootkerk-Donleben
9 oktober 2021

Zoals altijd heerlijke sushi en snelle bezorgen door supervriendelijke werknemers👍🏻👍🏻

Thijs van Kuik
9 oktober 2021
Nathalie
8 oktober 2021

Heerlijk vers, warm en nog knapperig (ebi tempura), altijd goede kwaliteit

Monique
4 oktober 2021

Eten altijd goed. Bezorging kwam ruim een half uur later.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danielle
2 oktober 2021

Super lekker eten! Goede service en snelle levering!

DJ
1 oktober 2021

Lekker eten, vers en iedere keer goed!!

Jeanette Van Bergen
1 oktober 2021

Heerlijk, wat warm hoort te zijn is warm. Alleen jammer dat de verpakking zoveel nietjes bevat dat het irritant wordt.

M. BEUMING
26 september 2021

Voor het eerst de zgn. combi besteld. Wat een drama. Dit heeft echt al de hele middag klaar gestaan. Alle sushi vast aan elkaar geplakt, waardoor er geen enkele authentike smaak aan zat. Nu voor de 3e keer besteld, maar kwaliteit loopt snel terug. Voorlopig laatste keer geweest. Zonde dat ze dit zo laten weglopen

Nienke
24 september 2021

Precies op tijd geleverd, sushi zoals altijd heerlijk

Timo
22 september 2021
Nienke
17 september 2021

Altijd lekker eten en een hele vriendelijke bezorger.

L. Douma
17 september 2021
Frances Nolting
11 september 2021

Het was heerlijk ,En snel bezorgd.

Liselotte
11 september 2021
Muriel
10 september 2021

Normaal altijd zeer tevreden over de bezorging en kwaliteit. Altijd lekker en stipt op tijd! Maar dit keer was de bezorger 35 minuten te laat, zonder kennisgeving. Jammer!

Simon Duijn
7 september 2021

Altijd een culinair feest. Echt heerlijk. Vaste prik voor Sushi en ander voortreffelijk Japans eten.

Barbara
6 september 2021

Top sushi! Al 15 jaar ! Bezorging snel op tijd en altijd warm! Perfect!

André
6 september 2021
Jan
4 september 2021

Zoals gewoonlijk was het eten ontzettend lekker. Een punt van verbetering, de bestelling was er 45 minuten eerder dan vermeld. Je zal maar net een rondje met de hond aan het doen zijn, mis je je eten :-)

Stefana
30 augustus 2021

Zoals altijd weer perfect. Keurig op tijd en heerlijk van smaak. We hebben ervan genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pierr
28 augustus 2021

Prima prijs/kwaliteit verhouding en levering keurig op tijd.

S
27 augustus 2021

Super lekkere sushi! Kan niet wachten tot er meer vega sushi’s op het menu komen! Echt een aanrader!

Angelika
25 augustus 2021

Super

Esther
18 augustus 2021
Michael
18 augustus 2021

Op tijd klaar en super lekker.

Simon Duijn
16 augustus 2021

Zoals altijd, heerlijk gegeten. En altijd hartelijk personeel. Alleen maar complimenten.

Debbie
15 augustus 2021

Ik raad Sanjou zeker aan! Heerlijke sushi en alle andere hapjes! Alles is vers en de warme gerechten komen ook altijd warm en op tijd aan echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam. Visser
14 augustus 2021

Top! Als altijd...

Mick
14 augustus 2021
Margreet
12 augustus 2021

1e keer, goed bevallen, heerlijk! Voor herhaling vatbaar!

Lindu
8 augustus 2021

Mooi op tijd klaar! Heerlijke verse sushi en warm eten

van Heijningen
1 augustus 2021

Altijd lekker en goed eten. Goede service

Anoniem
30 juli 2021

Snelle bezorging en lekker eten

G Brands
30 juli 2021

Sushi was heerlijk. Echter wat weinig sojasaus + wasabi bijgeleverd. Graag volgende x iets meer daarvan

Marjan de Jong
29 juli 2021
Pascal
28 juli 2021
Stefanie
28 juli 2021

Smaakte heerlijk!!

Sylvia Meijer
15 juli 2021

Was voor het eerst dat ik sushi gegeten heb maar het was super lekker

Timo
14 juli 2021
Roy de Vries
14 juli 2021

Normaliter doe ik geen reviews op internet, maar San Jou bewijst al jaren kwaliteit te leveren aan de consument aan huis als aan de gast in het restaurant. De expertise zit vooral in de gecontroleerde snijtechniek van de vis en het bewaken van temperatuur van vis en rijst.

Ismail
12 juli 2021

Heerlijk sushi gegeten. Sushi was vers, de maaltijden waren lekker warm ! Het was ☺️

11 juli 2021

Was er erg snel super nette bezorger ...altijd genoeg soja saus en stokjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk Egberts
7 juli 2021

We hadden besteld op de website om 17.46. Er werd aangegeven dat de bestelling rond 18.50 geleverd zou worden. Om 19.00 telefonisch contact gehad. Er werd ons verteld dat de bezorger onderweg was. Het duurde tot 19.20 voor hij bij ons was. Het kan niet zo zijn dat iemand 20 minuten onderweg is. Ik geloof gewoon niet dat men al onderweg was. Als je de eerder gemelde bezorgtijd niet kunt halen zou het handig zijn de klant hiervan op de hoogte te brengen. De bezorger kan er natuurlijk niks aan doen maar treft.wel een ontevreden klant.

Woud
6 juli 2021

Lekker gegeten!

Peter
4 juli 2021
Mabel Grootkerk-Donleben
3 juli 2021
Andrea
2 juli 2021

Gyoza viel tegen deze keer, waren ook niet heel warm. sushi inside-out was lekker. Het eten werd mooi op tijd bezorgd.

Roos
2 juli 2021

Hele goede poké bowl en heerlijke sushi

Sven
2 juli 2021

Kwam een half uur te laat, klachtafhandeling ook zeer matig.

Menno van Maanen
30 juni 2021

Te laat

Miranda Van Pardo
27 juni 2021

Lekker en ruim op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Krista
27 juni 2021

Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jasper
26 juni 2021

De sushi was over het algemeen van een goede kwaliteit alleen had de tonijn een beetje een vissige smaak. De bezorging was 30 minuten eerder dus dat was fijn.

liselottte
26 juni 2021

ik verpakking was de papieren zak nat. Bleek dat er 1 bakje een gaatje had, waaarschijnlijk tegen iets heets aan gelegen in de keuken. Eten was uitstekend, ik dacht meld het even vandaar dat de bezorging niet 100% staat. lag niet aan de bezorger.

Elke
25 juni 2021

Super vlotte levering. Door vriendelijke nette bezorger. Heerlijk gegeten. Makkelijk online te bestellen.

Bas Kruyshaar
25 juni 2021

Zoals altijd uit de kunst alleen erg duur in vergelijking met eten bij jullie

John Schurink
23 juni 2021
Saskia
22 juni 2021
Linda
22 juni 2021

Eigenlijk altijd goed maar vandaag was het niet lekker, de sushi niet vers, slap en nattig, smakeloos, geen idee wat er aan de hand was maar voor mij als vaste klant echt de 1e keer dat de sushi niet oke was

Maarten
21 juni 2021

Heerlijke, verse sushi, zeker aan te bevelen. Tegenvaller is de garnalensoep: geen garnalensoep maar gewoon misosoep (waar ik totaal niet van houd) met 2 garnalen erin gedaan…wij hadden beide soepen besteld dus konden het goed vergelijken. Jammer want de rest was erg lekker.

Ann
21 juni 2021

Altijd superkwaliteit! En dit keer supersnel bezorgd! Geweldig! ;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

WeareGroot
20 juni 2021

1e keer besteld !! Was geweldig!! Zeker een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
20 juni 2021

Gewoon altijd lekker en correcte bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B. de Vries
20 juni 2021

Het eten was zoals altijd fantastisch. De service is geweldig😀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ann
20 juni 2021

Hele lekkere en verse sushi! Mooi binnen de afgesproken tijd geleverd door een keurige bezorger! Absolute aanrader!

Sana Tayeb
20 juni 2021

Top kwaliteit en snelle service

Wendy
19 juni 2021
Caroline
17 juni 2021

De sushi waren niet koud, dat is jammer. De smaak was wel goed

Rina Leenstra
15 juni 2021

Genoten van heerlijke goed gevulde Pokebowls! Aanrader!

Saskia
14 juni 2021

We hadden een vriendelijke bezorger en het eten kwam ook snel. Het eten was ook weer erg goed en lekker bij San Jou.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hofboer
12 juni 2021

Beste sushi van heel Noord Holland en wellicht ook Nederland. Heerlijk, super vers, en perfect in balans, geweldige rijst. Echt TOP Zoals altijd. We kunne n helaas maar 5 sterren invullen maar zouden er 11 mogen zijn!

jan Wiepjes
11 juni 2021

Was weer heerlijk.

M
11 juni 2021

Als vanoudst heerlijk, prima op tijd,goede kwaliteit,vrolijke bezorger!

Colin
10 juni 2021

Paar uur van tevoren besteld, alsnog bijna half uur later bezorgd dan afgesproken. Afwerking maki wat slordig (lange sprieten komkommer steken eruit, uiteinde van de rol waarschijnlijk. Zeewier omhulsel zit los bij diverse stukken). Smaakt echter goed, spicy tuna en de nigiri makreel wel aan te raden.

Anoniem
7 juni 2021

Precies op afgesproken tijd geleverd, en super kwaliteit. Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lindy
7 juni 2021
Bep de Vries
6 juni 2021

Zoals altiijd geweldig. Super snelle bezorging vriendelijke beleefde bezorger kortom het was weer TOP👏👏👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel
6 juni 2021

T was wederom heerlijk!! En gratis bezorging helemaal top!

Anita
5 juni 2021

Ik had mezelf voorgenomen om nu eens een positieve recensie achter te laten omdat Sanjou altijd top sushi levert in een super snelle tijd. Helaas waren dit keer de garnalenspiesjes over de datum. We roken het al met het openen van het bakje, helaas was de smaak zoals het rook. Maar verder was alles heerlijk. En binnen 15 min geleverd. Gelukkig hadden we teveel besteld (zoals altijd, omdat we nooit genoeg krijgen van al het lekkers) jammer van de garnalen, die bestel ik mogelijk minder snel. Maar de sushi is keer op keer om te smullen

Paul
5 juni 2021

Prima weer, alleen de tonijn was deze keer niet zo goed, geen mooi filet

Remco
4 juni 2021

Het was weer top. Lekker en snel

Chris Wolvekamp
3 juni 2021

Lekkere verse sushi,en veel keuze !

Nanda
3 juni 2021

heerlijk, waren ook grote porties. gaan we zeker vaker bestellen.

Christiaan
1 juni 2021