Facebook

Beoordelingen van San Jou Assendelft

Recente recensies van San Jou Assendelft

5 sterren na 370 reviews

, 11-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle bezorging en lekker sushi

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en netjes op tijd geleverd

, 07-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker! Alles zat erbij (stokjes en toebehoren) eten was lekker.

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Vanavond een bestelling afgehaald, erg goede kwaliteit. Stond klaar op de afgesproken tijd en alles keurig verpakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen regelmatig het is altijd lekker en wordt snel bezorgd alleen hadden we graag wat meer keuze gehad met sushi

, 30-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en vers!

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was zéér snel, hierdoor had ik mijn twijfels over de sushi. Dit bleek toch te kloppen, de sushi was niet vers, lag waarschijnlijk uren in de vitrine. Nooit meer bestellen als dit het geval is.

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super snel en kwaliteit/ prijs zeer goed. Alleen jammer dat watme getechten niet echt warm aankomen als iets verder zit ,misschien een idee om alu bakjes te gebruiken? Ga zeker vaker bestellen als het zo blijft!! 👍🏼

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi en levering altijd op de gewenste tijd. Nu 2x door dezelfde jongen bezorgd die met een smile van oor tot oor voor je deur staat waar ik nu weer vrolijk van werd.

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nette bezorging, heerlijk eten!

, 16-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima Sushi, heerlijk gegeten. Alles stond keurig op tijd klaar, ik werd netjes ontvangen.

, 08-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en precies op tijd bezorgd!

, 06-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd keurig netjes afgeleverd en super lekker.

, 06-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en vers!

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed alleen de maki met tonijn hadden een hele sterke smaak en eigenlijk vies.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees was heel droog niet echt lekker het za Niet gewend meestal is het lekker allemaal

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Superlekker en goede service

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nice

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken dik tevreden. Maar nu een wat koude en taaie bestelling net of het restjes waren die.nog even zijn opgevallen of opgewarmd. Smaakte niet zoals we gewent waren.

, 16-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In de verpakking waren de garnalenstokjes samen met saté verpakt wat volgens ons apart moet!

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk !!

, 11-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Lang het geld niet gehad om dit te kunnen betalen smaakte nergens naar kwaliteit was ver te zoek geen smaak aan alles zeer slechte sushi viel uit elkaar van zelf amper vulling udong slecht bewerkt zalm compleet door gebakken zo droog leek wel een.krant biefstuk stukjes lekken wel schoen zollen zal niet zo snel hier meer komen dag er na op de wc doorgebracht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vers en snelle service

, 10-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, en erg lekker. Bedankt

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle levering en het was heerlijk.

, 05-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, zoals altijd en lekker snel deze keer!!!

, 02-10-2018

Kwaliteit:

Rating

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte allemaal weer prima. En bezorgtijd stond op een uur. Maar werd toch al na een half uur bezorgd. Helemaal goed.

, 28-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt super lekker!

, 28-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi! Goed van smaak! Duur maar zeker de moeite waard om nog eens te bestellen

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Licht je klant in als het bijna 2 uur duurt voordat je gaat bezorgen. Zodat hij niet na een uur en een kwartier zelf hoeft te bellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Nog nooit zolang moeten wachten, 2x gebeld waar de bestelling bleef. Eten werd uiteindelijk zonder wasabi,sojasaus en eetstokjes twee uur na het beloofde tijdstip bezorgd. (Een extraatje bij de volgende bestelling lijkt mij wel op zijn plaats)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, altijd op tijd. Laat bijna altijd bezorgen, prijs is prima in verhouding. Restaurant is erg gezellig, maar vanwege afzuiging liever thuis. ;)

, 17-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Als altijd van goede kwaliteit en op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was uitstekend en de levering kwam exact op het gevraagde tijdstip! Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en de bestelling werd precies op de gevraagde tijd bezorgd.

, 11-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb gister bestelt.maar heb te weining geld trug gehad.krijg nog 9.10 willemspijensteinstraat 41.........

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super handig online bestellen en betalen en binnen 20 min bezorgd! Heerlijk gegeten

, 08-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat het beslag van de garnalen taai was

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een snelle bezorging. Er stond een uur als verwachte levertijd, maar ze waren er al binnen 15 minuten. Super! Eten was nog goed warm en smaakte erg goed! De temaki hoort krokant te zijn en was nu wat slap en taai, net als de crispy sushi. Maar het smaakte er niet minder om en is misschien ook niet te voorkomen met bezorgen.

, 30-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met afstand de allerbeste sushi in Zaanstad! We hebben ze inmiddels allemaal geprobeerd maar San Jou is én blijft de absolute topper. Mooie stukken vis van een constante hoge kwaliteit.

, 28-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goed en vlot bezorgd!

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit en service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelbezorgd en heerlijk

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was weer lekker. Er zaten alleen 2 lange zwarte haren in de sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onwijs snelle bezorging. Alles was weer heerlijk!

, 02-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering (oké, het is vakantie), keurig verpakt en sushi om je vingers bij af te likken. Ook als je niet van vis houdt is er volop keuze.

, 28-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snel geleverd!!

, 25-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd optijd , kwaliteit ook altijd constant Goed ! Wij bestellen altijd graag hij jullie

, 23-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Bezorging top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, terplekke vers gemaakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Was super! Heerlijk gegeten en vriendelijke service. Tot de volgende keer. :)

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een hele goede service en het eten smaakt heerlijk. Alleen als je er gaat eten, ruikt je kleding als je thuiskomt.

, 05-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tegenvaller, crunchy sushi was erg flauw, alle sushi viel snel uit elkaar.. en alles was echt warm, zelfs de zalm, dat is echt niet goed hoor. California was wel lekker.

, 04-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was uitstekend. De sushi zag er verzorgd uit. We hadden ruim van te voren besteld, de bezorger arriveerde precies op tijd.

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en van prima kwaliteit. Alles werd stipt op tijd bezorgd. Koude gerechten netjes gescheiden van de warme. Alles goed op temperatuur.

, 30-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, optijd bezorgd!

, 27-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, maar de warme gerechten die we besteld hadden waren wel erg lauw, jammer want ze zijn zo heerlijk wat warmer.

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur te laat terwijl we ruim op tijd besteld hadden. Tevens bevestiging ontvangen dat er tijdig geleverd zou worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en goed warm afgeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snel geleverd!

, 12-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top!

, 09-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gesmult! Top!

, 08-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, keurig op,tijd

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd van zeer hoede kwaliteit en de bezorging snel en netjes. Makkelijke website. Wij zijn altijd zeer tevreden. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd kwaliteit was matig. Zeewier was taai en de garnalenloempia's waren heel zacht en niet krokant. Crunchyroll miste mayonaise en was droog en de zalm handroll is naar mijn mening niet voldoende gevuld (zit alleen maar zalm en komkommer in, geen eens avocado helaas)

, 12-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was er binnen een half uur en het was een grote bestelling voor 4 personen, het was weer heerlijk!

, 10-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Als ik het laat bezorgen dat mis ik steeds wat nu eten gehaald maar weer was de bestelling niet compleet

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog nooit zulke slechte sushi gekregen van San Jou. Van de avocado sushi waren 4 stukken zo bruin dat het beschimmeld leek en niet te eten was, bloed op de sashimi en de loempia’s waren koud. We hebben de helft weg kunnen gooien, geen sushi bij San Jou meer voor ons.

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd weer goede sushi alleen jammer dat weer voor de 2e x alle vis en vlees stokken bij elkaar gedaan word in 1 bak! Dit al 2x bij opmerkingen gezet bij bestellen!! Denk dat iedereen wel weet dat dit niet in bak kan en mag

, 17-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk zoals altijd

, 17-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi en Gyoza zijn erg goed, alleen de tonijn (sashimi) was niet vers.

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd snel goed de warme gedeelte kwam. Warm aan .en netjes optijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect warm en snel geleverd, het smaakte heerlijk TOP

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Geweldig lekkere sushi. Alleen jammer dat het alleen relatief duur is om te bestellen. Eten in het restaurant zelf is relatief goedkoper. Anders deden wij dat absoluut vaker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer fantastisch, ga zo door😁

, 28-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was super!

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk!

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was later dan gepland en het was koud. Helaas ditmaal een teleurstellende ervaring.

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is top. Maar bezorging heel slecht. Kwam ruim een uur te laat. Telkens staan ze bij verkeerde huizen te kijken. Wij wonen in een rijtjeshuis en ze staan bij een flat te zoeken. We schrijven dit telkens bij de opmerking. RIJTJESHUIS. Misschien eens beter LEZEN.

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

niet vers en dan ook nog bedorven avocado. Kan gebeuren, dus wij bellen op om het door te geven en een oplossing te vinden. Worden eerst 4x in de wacht gezet, mag het verhaal 3x opnieuw vertellen. Dan zou er iemand komen om de sushi op te halen en zouden we voor alleen de teruggebrachte sushi een vergoeding krijgen. nieuwe sushi kon er niet gebracht worden🤔. Wordt de sushi opgehaald, gaat ze het in mijn deuropening helemaal controleren en omdat er van een roll maar 3 ipv 4 stukjes waren, wordt de sushi niet vergoed. ik leg mevrouw uit dat dit de afspraak was die ik met haar collega heb gemaakt. Maar nee..er mist een stuk dus nee. Dan leg ik, nogmaals, mevrouw uit dat het stuk mist omdat we dat stukje hebben opengemaakt om te kijken of de sushi van binnen ook bedorven was (volledig bruin/zwarte avocado ipv groen/geel). Dat was niet reden genoeg voor mevrouw. SERVICE van NIKS, geen klantvriendelijkheid en zeeeer onvriendelijk!

, 18-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede verse sushi Tijdige levering

, 17-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was zoals altijd goed, en de bezorging stip ( 2 min eerder dan opgegeven )

, 16-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk altijd vers.. Bezorging altijd exact op tijd. Bezorgers altijd vriendelijk en aardig. Alles altijd heerlijk!

, 15-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam keurig op tijd en de gerechten zagen er prima uit en smaakten ook heerlijk! We gaan vaker wat bestellen en laten bezorgen!

, 14-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Beste sushi van de zaanstreek!🙃

, 13-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit verdient een, nee, twee pluimen en de bezorging is sneller dan snel :-)

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed zo als.altijd jammer dat er geen wasabi meer standaard bij zit . Qua bezorger zou wel zo netjes zijn om.je helm af te zetten .en qua tijd stip was 15 min later dan bezorg tijd

, 06-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, en snel zoals altijd.

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was top Twee uur en een kwartier wachten op de bestelling is te lang na een uur en tien minuten zelf nog gebelt voor status Daarna nog een uur gewacht

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

👍

, 17-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi! Je moet wel even geduld hebben met de bezorging maar ik wacht liever wat langer op goed eten. Heb hier al vaker sushi besteld en zal dit zeker blijven doen!

, 15-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online besteld, die waren ze vergeten te leveren, na een uur gebeld, er zou zo snel mogelijk worden bezorgd. Ze hebben het goed gemaakt met 2 blikjes cola en een kadootje. Eten was heeeerlijk!

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 02-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische service Het eten Top personeel gastvrij👍👍👍👍🏾👍🏾

, 29-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stonden met 25 min al voor de deur en de sushi was heerlijk, erg positieve eerste ervaring en zeker niet onze laatste bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren weer eens besteld.. op tijd geleverd en heerlijk gegeten.

, 22-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 20-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!!

, 20-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In wormerveer besteld maar de arme gerechten waren koud en sushirijst was al een beetje taai .. jammer als ik t zelf ophaal is t beter

, 12-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen hoge kwaliteit sushi en niet zo mooi gedraaid.

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warm, snel en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super, heerlijk gegeten.

, 07-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurige bezorging op tijd en altijd lekkere sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend eten en snel bezorgd.

, 28-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben allemaal heerlijk gegeten! Bezorging was ook top! 👍🏻

, 27-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen heel vaak. Beste sushi en super snelle levering

, 25-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nergens niets op aan te merken. Overzichtelijke site, makkelijk bestellen, lekker snel bezorgd door zeer aardige jongeman en heerlijke sushi. Dit gaan we vaker doen!

, 23-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer was mijn bestelling 45 min later dan dat ik had aangegeven. De boontjes en de garnaal waren niet meer warm.. Jammer andere keren betere ervaringen.

, 23-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pas een uur na afgesproken tijd bezorgd. Bezorger scheen pech te hebben... Klant stellen ze niet op de hoogte...pas na bellen krijg je dit te horen. Erg jammer, eten was zoals gewoonlijk weer super.

, 21-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer fantastisch lekkere sushi. Alles is proeft vers en is met een smaak bereid. Deze sushi is geen standaard, maar heeft eigenheid en een originele smaak.

, 20-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk super . De zalm.was perfect tot snel.weer. aardige bezorger s ook mooi meegenomen

, 18-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was helemaal niet lekker. Was niet verse.

, 11-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, prima service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Op tijd bezorgd

, 08-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, niets te klagen.

, 08-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn eten was koud!

, 08-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een verkeerde bestelling meegekregen, na contact was de mededeling dan kun je toch opnieuw bestellen en betalen!! Wat een service!!!!!!!!!!!!

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, 30 min. De kwaliteit van de tonijn was iets minder goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker vers en snel bezorgd!

, 01-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd goed

, 30-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, vers en snel geleverd!!

, 28-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende sushi en bezorging keurig op tijd.

, 27-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging kwam iets later als verwacht, maar het eten was super. Netjes verpakt en alles zat erbij om er een heerlijke maaltijd van te maken.

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is erg lekker, alleen de bezorging was erg langzaam. Het duurde een uur na de bestelling tot de sushi geleverd was. Ze moesten dan wel helemaal naar Wormer komen vanaf Assendelft.

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel regelmatig deze héérlijke sushi Kwaliteit is constant en bezorging snel en vriendelijk. Aanrader voor iedereen. Ga zo döor. Af en toe een aanbieding zou leuk zijn.

, 25-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse sushi, hoge kwaliteit, echt genieten en zeer vriendelijke mensen.

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wederom top !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Normaal eet ik altijd bij Sanjou, maar vorige week voor het eerst wat sushi besteld en afgehaald. Personeel is vriendelijk. De sushi blijft lekker ook al eet je het niet meteen op.

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vers en topkwaliteit. Vast team. Echte fijne mensen. Bezorging stipt. Top!

, 18-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is prima, bezorging is snel en vriendelijk. Minpunt vind ik de zeewiersalade die voor het merendeel bestaat uit ijsbergsla. En dat is voor €4,00 behoorlijk over the top. Maar San Jou is- buiten dat - zeker een aanrader

, 04-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje smakeloos en koud. 20 min te laat

, 04-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakt naar meer.

, 28-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snel bezorgd!

, 23-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Blijft top! Alleen nog steeds jammer dat ze niet bij ons bezorgen...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging goed op tijd. Het eten was echt niet goed! Hebben hier vaker eten besteld en dat was altijd goed. Nu had ik gewoon een vieze stinkende garnaal op een bedje rijst liggen. Gatverdamme! Kwam er helaas pas achter na 1 hap. Meteen overgegeven en mijn eetlust was helemaal verpest. Doeg €40 aan sushi. Voorlopig bestellen wij hier niet meer. Dit is niet normaal!

, 06-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker en op tijd geleverd

, 27-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond op tijd klaar en was volledig. Daarnaast was het ook erg lekker

, 20-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd prima, was nog voldoende warm, op tijd bezorgd, normale hoeveelheden.

, 20-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede kwaliteit en altijd optijd en houden rekening met opmerkingen !!

, 19-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snelle levering.top

, 17-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Was zeer lekker en van goede kwaliteit, zou fijn zijn om een een actie te zien voor trouwe klanten, hebben wij wel verdiend ;-)

, 17-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor 5 uur besteld, 5.45 nog niet geleverd erg jammer

, 14-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb al eens eerder aangegeven dat de crispy apart verpakt moet worden. Nu zat weer alle andere sushi die in hetzelfde doosje zaten onder de gefrituurde crispy en dat is niet lekker. Verder was de sushi weer erg goed zoals wij gewend zijn!

, 13-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi.

, 09-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd super. Service, kwaliteit en vriendelijkheid en bovenal heerlijk eten. Altijd weer een feestje.

, 03-09-2017

Kwaliteit:

Rating

besteld en opgehaald. verse sushi goed van smaak en mooi verpakt. zoals altijd.

, 31-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

makkelijk bestellen, snelle service en goede producten

, 29-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Prijs/kwantiteit/kwaliteit verhouding kan beter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top

, 20-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten, snelle bezorging

, 12-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk en super snelle levering. Ik blijf bestellen top 😋.

, 11-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd. Goede kwaliteit. Warme gerechten mischien dubbel inpakken.voor de rest heerlijk gegeten

, 09-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en prima op tijd geleverd!

, 08-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten wordt altijd snel bezorgd en smaakt heerlijk!

, 06-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering op tijd en eten goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top!!

, 03-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi!

, 31-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en heel snel

, 30-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten zag er geweldig goed uit, smaakte super en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super . En de bezorging is mooi op tijd alleen niet echt netje om je intergraal helm op te houden

, 21-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet de kwaliteit die ik gewenst ben. Rijst oud en smakeloos.

, 21-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Volop keuze, heerlijke en verse sushi. Wat zijn wij een mazzelaars met dit voortreffelijke restaurant in ons dorp😄

, 19-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, altijd goed en vooral altijd lekker veel sojaboontjes!! Verukkelijk!! Ik bestel met grote regelmaat wat, ultieme oplossing als je alleen dinert om wat voor reden dan ook. :)

, 13-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, heerlijk en snel bezorgd!

, 10-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima maar voor wat het koste had ik meer verwacht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk, en op tijd bezorgd!

, 05-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en snel bezorgd. Alleen de tonijn was helaas niet helder rood. Maar meer aan de bruine kant. Heb het helaas moeten laten staan

, 02-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelfs op zaterdag,, om vijf uur besteld en op de afgesproken tijd, 18:30, bezorgd. Sushi was ook op de juiste temperatuur. Gewoon weer goed.

, 25-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen vaak bij u, en zijn normaal gesproken erg tevreden, maar dit keer was de kwaliteit echt beneden peil. Garnalen waren slap, udon koud en smakeloos + bijna tot geen groente in de udon. Verder zou de bestelling om 17:45 bezorgt worden (dit hebben wij aangegeven op de site) en stond de bezorger al om 17:10 op de stoep. Groeten Lisa

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit , eten was heerlijk en goed warm. Bezorging was lekker vlot !

, 09-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeeeeeeeeeeeerlijk, vriendelijke bezorger, lekker eten... helemaal goed, goed begin van het weekend!!

, 30-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

supersnel bezorgd, heerlijke sushi, had iets minder koud gekund, was echt net uit de koelkast

, 28-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfect

, 26-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb weer heerlijk genoten! Toch zou ik wel meer sushi variatie willen zien op de kaart. Kwaliteit is super

, 15-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zondagmiddag bestelt voor bezorging in 'prime-time' (18:15). De bezorger was net zo punctueel als de Japanse spoorwegen. De warme maaltijd was goed en de sashimi weer erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas geen bezorging in onze regio. Toch de moeite om te halen. Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en goede sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vinden het heerlijk!

, 06-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd prima. Heerlijk gegeten.

, 04-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, goede bezorging

, 02-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel kregen we heerlijke sushi thuisbezorgd. Aanrader!

, 28-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker snel bezorgd, sushi was erg lekker.

, 27-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De warme gerechten waren na bezorging nog lekker heet en de sushi prima op temperatuur. De soep was lekvrij verpakt. Alle gerechten waren vers en zeer smakelijk. De bezorger stond exact op het gevraagde tijdstip voor de deur. Geweldigde service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten weer ! altijd een topper de sushi !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel altijd bij jullie nu zaterdag 22april bestelt maar de helft zalm weg gegooid harde stukjes zaten er tussen en rare smaak Mvg m horstman 0627272450

, 22-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 15-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd! Bezorger keurig op tijd.

, 12-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn eerste bestelling hier. Was aangenaam verrast. Alles zag er goed en fris uit. Geen overdaad aan wasabi en gember gewoon precies genoeg. Het smaakte ook prima.

, 10-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en goede sushi, aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk, zoals altijd!!!

, 31-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten en snelle bezorging

, 30-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging vind ik vaak goed heb wel eens mee gemaakt dat er een motermuis op de brommer zat want al me eten was door elkaar maar 2 op de 10x vind ik het zekker goed. De service via telefoon vind ik goed heb wel eens iets slechts gehad dat was zo door elkaar heen geschut was door de motermuis ik belde ik kreeg een mobiel nummer van de serveerster heb toen de foto's gestuurd en ze zei dat is niet goed binnen 20 min had ik het gerecht nieuw voor de deur top geregeld. Even wat rustiger op de brommer en het is goed voor de rest ga zo door top

, 27-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi!

, 26-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi, vers en goede kwaliteit, op tijd bezorgd

, 26-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed

, 18-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk sushi gegeten thuis en een snelle bezorging! Super service. Betalen met iDeal is ook ideaal.

, 17-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en snelle bezorging. Het heeft weer heerlijk gesmaakt

, 17-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en sushi smaakt altijd top. De maki ziet er alleen niet altijd even strak gerold uit, daar mag wel wat meer aandacht aan worden besteed.

, 09-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, wij hebben afgehaald dus over de bezorging niks te zeggen. Het was zelfs zo lekker dat we later op de avond nog een deel hebben gehaald!

, 05-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer goed te snavelen. Bezorging prima op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrukkelijke kakelverse shusi! Perfecte bezorging en zelfs de krokante gamba's waren zalig knapperig na vervoer (dat is bijna onmogelijk) heerlijk gegeten !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk ?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering top op tijd. Was lekker?

, 28-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er is vanuit gegaan dat onze bestelling voor 4 personen zou zijn, dus kregen we 4 stokjes en 4 maal sojasaus, terwijl onze bestelling voor 6 personen was. Verder prima

, 27-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top weer! En geweldig dat jullie bezorgtijd al geleverd hadden

, 27-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur te laat, zonder bericht. Te laat bezorgen vind ik geen probleem wanneer hier over gecommuniceerd wordt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al eerder gegeten, goede qualiteit en snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering. Top. Eten is goed. Groenten is eigenlijk alleen taugé, dat valt tegen. Garnalen kunnen net meer knoflook gebruiken. Maar we eten het ongeveer 1x per maand. Echt genieten

, 24-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was binnen 20 min bezorgd vond ik heel snel! En het eten was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede kwaliteit

, 20-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima zoals altijd

, 15-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en snel. Het liefst eet ik het iedere week !

, 05-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een half uurtje later dan aangegeven maar voor ons maakte dat niet uit. Het was weer heerlijk, als altijd!

, 02-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi weer!!!

, 01-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We eten graag Japans en ik moet zeggen dat dit dan een van de beste restaurants is op dat gebied. Smaakvolle en verse producten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld op zo snel mogelijk en pas na 2 uur wachten het eten gekregen en ook niet alles goed warm. Na 3x bellen waar het bleef werd steeds gezegd dat ze onderweg waren. Lieg hier niet over!

, 29-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker !! Laatste 2 keer alleen veel later dan aangegeven tijd ! Werk aan de winkel dus !

, 25-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Weer heerlijk gegeten en lekker snel bezorgd

, 24-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!! Beste sushi en service in Zaanstreek

, 22-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk! Vers en super va smaak. De bezorging was helaas 40 minuten te laat terwijl wij 2 uur van te voren als besteld hadden. Wij werden wel gebeld dat de bezorger later zou komen maar dit werd helaas nog 15 minuten later.

, 22-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten als altijd TOP!!!!!!!! Bezorging deze keer drama!!! Uur en drie kwartier wachten!!!!! Not done!!!!!

, 22-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had besteld om 18:30 voor bezorging 19:15. Het werd om 20:00 bezorgd ivm drukte. Ik vind dit echt een te groot verschil of het moet gemeld worden. Toen ik dit telefonisch aangaf werd er niet op in gegaan.

, 21-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker, maar wasabi werd een uur later pas bezorgd... helaas had de rest van het gezin toen al gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een uur wachten de hapjes die warm moesten zijn koud krijgen. De sushi zag eruit alsof het er al een tijd lag. Afsluitend de rest van de avond op de wc gezeten met een buik die van slag was. Erg jammer dit

, 14-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk ! Vers en altijd te weinig besteld!

, 12-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service precies op tijd geleverd en eten was heerlijk!

, 12-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit super en bezorging prima! Alleen te weinig eetstokjes bij bestelling, misschien tip om bij bestelling aan te kunnen geven voor hoeveel personen het is?

, 10-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voortreffelijk !!

, 09-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten, en goede en vlotte bezorging! Top was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eenvoudig te bestellen (via app) Eten is van goede kwaliteit Prima communicatie

, 05-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was iets later als afgesproken zalm sashimi was anders als de keren ervoor helaas 3 graten en een schub dat ben ik echt niet gewend van sanjou!

, 30-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen idee hoe ze t flikken, maar de nette en vriendelijke bezorger staat iedere keer weer precies op de afgesproken tijd met de bestelling voor de deur. Geweldig!

, 28-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. Zelf opgehaald, de bestelling stond netjes klaar. In de garnalensoep zat alleen jammer genoeg maar 1 garnaal.

, 28-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vooral zo doorgaan met goede kwaliteit sushi. Alleen wel jammer dat je niet alles was op de menukaart staat kan bestellen. Voor de rest top!

, 25-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 25-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging. ..prima sushi....

, 24-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel . En altijd goed eten

, 22-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer helemaal lekker.

, 15-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en supersnel

, 12-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goed mooi optijd netjes verpakt !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijke sushi! Aardige bezorger en netjes op tijd!

, 07-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal ben ik alleen maar vol lof over de sushi van Sanjou alleen vanavond was ik minder enthousiast. Met de smaak was niks mis maar alle sushi was slecht gerold en viel allemaal uit elkaar.

, 06-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was mooi optijd 4 uur besteld voor 18:00 uur was goed optijd! Eten was weer goed.

, 04-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging op de zaterdag avond! Heerlijk gegeten

, 03-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten alleen veel te weinig besteld... Binnenkort maar keertje langs komen om in het restaurant te eten

, 01-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en super vers.

, 26-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gwn top zoals altijd!

, 21-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

En weer was het top. Super eten en snel bezorgd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit sushi en snelle bezorging.

, 19-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snel bezorgd door een heel aardige jongen, ondanks het noodweer! Top????????

, 11-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, keurig op tijd en nog goed warm en koud!

, 09-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed!! En heel erg snel!

, 08-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch! Heerlijk en keurig op tijd. Een echte aanrader!!

, 08-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel altijd bijn sanjou, het is altijd goed nu hadden we rond half 10 besteld. Mwha ja om t goed uit te drukken de inside outs vielen allemaal uit elkaar waren op elkaar gekleefd... in even gesneden en normaal krijgen we de sashimi apart van de sushi niet bij elkaar gepropt in een bakje . Vong het erg jammer dat de inside outs uit elkaar vielen we hadden er toch 3 van besteld. Bezorgen zelfs fooi gegeven aangezien het altijd zo goed en uit stekend is (bezorger kan er ook niks aan doen denk ik) was dit echt een tegen Valler we wilde in eerste in stantie bellen maar dacht hoop dat t volgends x niet weer gebeurt anders word dat de laatste keer.

, 06-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was erg laat en de garnaalspiesjes waren koud, echt koud.

, 04-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel en warm bezorgd, lekker!

, 03-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 02-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maandagochtend 31 oktober j.l. via internet diverse hapjes voor gasten thuis besteld. 's Middags even gebeld of ik mijn gerechten kon afhalen. Contact liep super vriendelijk. De gerechten stonden ook precies de afgesproken tijd klaar. Diverse sushi, sashimi en warme vleesgerechtjes waren van prima kwaliteit. Voor herhaling vatbaar, kan het iedereen aanraden. We gaan het restaurant ook een keer proberen.

, 29-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en makkelijk besteld via de app! En snelle bezorging. Heerlijke sushi. Mogelijk verberpunt voor de app: laat het werken met de betaalapp van de bank, dan gaat het bestellen nog makkelijker!

, 27-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk! Ben nog nooit teleur gesteld!

, 27-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en vriendelijke service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Ik vind alleen dat het veel kost om voor bijvoorbeeld 4 personen wat te laten bezorgen/af te halen. Lekker van gegeten!

, 25-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer snelle bezorging en prima sushi!

, 24-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en snel bezorgd.

, 21-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tyd geleverd! Snel, binnen 15 min. Bestelling was warm. En natuurlijk weer lekker. Ik bestel regelmatig en vind de kwaliteit prima! Een aanrader; bestellen of in het restaurant eten!

, 19-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. En op precies op tijd.

, 19-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Drie jaar lang vijf sterren gegeven! Nu werd laat bezorgd, na ruim een uur en het eten was lauw. Was jammer maar kan een keertje gebeuren!

, 08-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima en lekker snel bezorgd!

, 06-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk, lekker vers en super kwaliteit . Bezorging keurig op tijd.

, 04-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super zoals altijd

, 26-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super vers, heerlijk en snel bezorgd.

, 25-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals vanouds prima in orde

, 21-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meestal laten ze de gember weg als ik het netjes aangeef, de laatste 2 keer lag dat vieze spul tegen mijn lekkere sushi aan. zo jammer!

, 19-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekker eten laten bezorgen het was er snel 2e keer besteld volgende dag meteen een 3e keer om niet genoeg van te krijgen! Echt een aanrader netjes verpakt en ziet er goed uit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn al jaren klant maar de kwaliteit van de sushi, de vis met name, was niet goed. De kleur, geur en smaak van oa de tonijn en zalm was echt onder de maat. Jammer! We hebben het zelfs niet opgegeten.

, 18-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! De tempura was helaas wat zacht geworden onderweg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en binnen een kwartier bezorgd. Wij hadden vrienden te eten, die vonden het geweldig!

, 09-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smakelijk. Eten was warm. Voor herhaling vatbaar. En ook redelijk geprijsd

, 02-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als sushi liefhebber kan ik zeggen: Sanjou kwaliteit is top. Vers, balans in smaak en consistent. Of je nu laat bezorgen (stipt op tijd!) of in het restaurant eet: super vers. Vaste staff zijn professioneel en herkennen hun gasten. Echt heel goed.

, 29-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vooral die met zalm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super

, 18-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag sushi besteld via de site en die werden buitengewoon snel bezorgd. Meestal duurt het minimaal een half uur voordat een bestelling bij een ander restaurant wordt bezorgd en dir is een verademing

, 14-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd zeer tevreden met het eten van San Jou! Altijd dolgelukkig na afloop!

, 10-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging netjes en snel. Eten erg duur, maar wel lekker. Ik miste het lekkere sausje bij de gyoza's.

, 09-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en snelle service

, 02-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vele malen naar alle tevredenheid bij jullie gegeten en besteld, maar helaas dit keer wat minpunten. De sashimi met 5 stuks tonijn en 5 stuks zalm waren te kleine stukjes. Dunne en korte stukjes inside out sushi en de tonijn (tekka maki uit de sushimixB) had niet zo'n aangename smaak... Wat me voor de tweede keer opviel is dat de wasabi niet scherp was. Smaakte als wat ze bij Boss ook op tafel hebben: smaakloos. Jammer, want al jaren nooit wat te klagen gehad. Ik ga ervan uit dat dit eenmalig was!

, 01-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom top !

, 01-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, keurig op tijd geleverd, heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk, volgende week weer!

, 28-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit. Wij zijn vaste klant maar bestellen soms ook voor thuis. Je zou ook jullie concept voor thuis kunnen toepassen. Dus bv. 5x4 gangen voor 25 p.p. Groet Marc

, 26-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging duurde anderhalf uur...

, 20-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mmm sushi, nasi en ossenhaas heerlijk!

, 19-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en supersnelle bezorging.

, 18-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was Weer heerlijk, en super snelle levering top.

, 10-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ten eerste wil ik doorgeven dat ik elke keer verbaasd ben door de snelle bezorging, echt top! De bezorgers z'n ook aardige/nette jongens. Sushi smaakt goed, lekker vers! Is een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vers, altijd heerlijk! Vriendelijke medewerkers en bestelling altijd exact op tijd. Beste sushi van Nederland!

, 07-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd. En heerlijk gesmaakt.

, 05-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helaas waren de warme gerechten koud. Dit zijn we niet gewend van jullie. Voor de rest was het lekker.

, 03-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een super snelle bezorging, en het eten was weer perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd zeer snel bezorgd. En goede kwaliteit !!

, 27-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltijd, goed verzorgd en dus heerlijk gegeten. Een opmerking: jammer dat de kip- en de garnalen spiesjes bij elkaar verpakt waren.

, 24-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer genoten van de heerlijke sushi van Sanjou. Of we nu eten in het restaurant of laten bezorgen we zijn altijd zeer tevreden.

, 23-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Sanjou eigen app koppelt niet aan de banking app waar door je voor de iDEAL betaling door een complete online login heen moet. De Ebi Tempura was slap, niet knapperig. De bestellingen komen vaak niet overeen met de plaatjes. Prima dat het in een bakje zit maar verzuip het dan niet in saus en andere rotzooi.

, 22-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!! Lekkere sushi en snelle bezorging, en met de app nu nóg makkelijker.. Top!!

, 21-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal TOP!! Heerlijk eten en een lieve bezorger.

, 20-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gebruikelijk is alles weer top ! Snel bestellen, snel afleveren en heerlijk eten !

, 13-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 12-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op tijd bezorgd! Bestelling goed warm. Kwaliteit eten goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger ongelofelijke sjagarijn hier je eten zei hij kan vele malen beter

, 10-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van de sushi is ok (supermarktkwaliteit), maar de prijs ligt veels te hoog. Het is veel voordeliger om zelf naar een all-you-can-eat restaurant te gaan. Het smaakte niet heel vers. Alle sushi was vrij warm. Het duurde anderhalf uur voordat het bezorgd werd. Ongeveer een uur na het bestellen, heb ik even gebeld en kreeg een slappe excuses. Al en al zal ik hier niet nog een keer bestellen aangezien de prijs-kwaliteit verhouding slecht is en het blijkbaar anderhalf uur moet duren om iets te bezorgen (ik woon nota bene 10 minuten fietsen van het restaurant af)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijke sushi. Persoonlijk zou ik meer variatie in de sushi willen maar dan mag de kwaliteit niet achteruit gaan. Ik heb weer genoten!

, 04-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk en snel geleverd super

, 03-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging, lekker eten en netjes verpakt!

, 02-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super Sushi, en bezorging!