Reviews from San Jou Assendelft

Recent reviews

5.0
Schipper
26 May 2022

Erg lekker en was er eerder dan aangeven.

Tony Sigtermans
25 May 2022

Het eten was er supersnel en de warme en koude gerechten netjes gescheiden. En het smaakte allemaal even lekker

Danny
21 May 2022

Zoals altijd weer heerlijke Sushi ! Niets op aan te merken gewoon doen.

johanminkes091@gmail.com
21 May 2022

uitmuntende smaak, snelle en perfecte bezorging

Carel Prins
21 May 2022

Blijft lekker en snel bezorgd

Hannie
21 May 2022

Altijd top!!

Krista
19 May 2022

Heerlijk, vers en vriendelijke bezorgers

Posthuma
15 May 2022
Alice
13 May 2022

Lekker eten snelle bezorging

Caro
11 May 2022

Mooi op tijd en lekker eten

G.Grifhorst
9 May 2022

Bezorgtijden een half uur later.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M. Grootkerk-Donleben
9 May 2022

Sushi is nog steeds heerlijk en de bezorgers zijn vriendelijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ad van Rijn
8 May 2022

Heerlijk gegeten, bestelling was keurig op tijd klaar

Ron
5 May 2022
Bas d
4 May 2022
Harry
2 May 2022

Heerlijke sushi...

Monique
2 May 2022

De bestelling werd precies op de aangegeven tijd geleverd. Alles nog warm en de Sushi liefhebbers hebben gesmuld. Een aanrader

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sushitime
27 April 2022

Veel sneller bezorgd dat verwachte tijd altijd een feest

Glenn
26 April 2022

Sushi was weer prima. Heerlijke Udon noodles.

C. K
24 April 2022

Het was weer heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nathan
23 April 2022
Barry de Bruin
23 April 2022

Iedere keer super vers en lekker en snel bezorgd!!

M. de Jong
15 April 2022
Bas driehuis
14 April 2022
Ronald Horn
13 April 2022

Snelle bezorging. Eten goed verpakt en warme gerechten zijn ook echt warm

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fiona v Alphen
10 April 2022

De bestelling werd op tijd bezorgd, en het eten was heerlijk vers! Mijn complimenten!

Ann
10 April 2022

Zeer snel bezorgd en het eten was heerlijk!

Jumper
9 April 2022
Marcel
8 April 2022

Erg lekker, snel klaar!

Ellen
4 April 2022

Top bezorging, op tijd en heerlijke sushi, we hebben genoten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mabel Grootkerk-Donleben
3 April 2022

Zoals gewoonlijk was de sushi heerlijk en altijd een snelle bezorging. Bezorgers altijd vriendelijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Iris D.
31 March 2022

Super lekkere verse sushi. De moeite waard om vaker te bestellen en eerlijke prijs

Indira
31 March 2022

De vorige levering was ik niet zo te spreken over de kwaliteit. Maar gelukkig was het vandaag gewoon weer zoals ik gewend ben. Gewoon lekkere goede sushi waar niks op aan te merken is!

Ronald Biere
29 March 2022

Weer heerlijk gegeten! Alles naar wens, mooi op tijd gebracht. Wij komen zeker terug!

Simon en Ariane
27 March 2022

Zoals altijd...heerlijk, topservice, stipt op tijd en zalig gegeten.

Heerlijk eten en altijd snelle bezorging
27 March 2022
Niels
25 March 2022

Snel geleverd en goede kwaliteit zowel warme als koude gerechten, erg lekker weer!

Alice
25 March 2022

Lekker eten en snel gebracht, Vriendelijk personeel toppers👍

Jessica Roodhorst
25 March 2022

Heerlijk eten, keurig ingepakt, warm, en een super vriendelijke bezorger!

Eric
25 March 2022
Pilar Brand
21 March 2022

Heerlijk eten, vriendelijke bezorger en goede service!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anja
20 March 2022

Normaal zijn wij heel tevreden over het eten. Dit keer was het niet zo best. Er zaten scherpe botjes in de kip en de smaak was wat flauw

Marrie
19 March 2022

Perfect

Simone
15 March 2022

Heerlijke verse sushi en de overige gerechten warm bezorgd.

Rachel
14 March 2022

Beste Sushi in Zaanstad!

A.Kok
13 March 2022

Altijd vertrouwd snel, en zeer smakelijk!

Sam
13 March 2022

Goed eten, snelle bezorging

Hanny
11 March 2022

Wellicht kan bezorggebied stukje groter worden.

Esther
11 March 2022
Indira
8 March 2022

De kwaliteit was helaas niet zoals ik gewend ben. De sojabonen te ver doorgekookt, de gefrituurde garnalen te slap en de sushi proefde alsof heg al een tijdje in een bakje zat. Niet echt vers… Jammer. Ben ik niet gewend van Sanjou

Jens van Leeuwen
5 March 2022

Super lekker eten en het kwam eerder dan ik had verwacht.

Niels Luyt
5 March 2022
Miranda
4 March 2022

Geen betere sushi in de omgeving dan van Sanjou. We proberen wel eens een ander maar dat valt altijd zo tegen, Sanjou is echt de beste. Vers, goede balans van smaken, heerlijk!

Bella Moreira
2 March 2022

Het was weer geweldig lekker, vers, heerlijk

Yas
1 March 2022

Voor het eerst besteld, direct bij Sanjou en niet via thuisbezorgd. Sushi was vers, heerlijk gegeten. Top!

Woud
25 February 2022

Snel gebracht, heerlijk gegeten.

Nikki
25 February 2022

Het eten kwam netjes op tijd zelfs te vroeg! Super heerlijk eten we hebben ervan genoten. Ik heb geen verbeterpunten☺️

Barry
20 February 2022

Bestellen hier vaker sushi. Kwaliteit altijd uitstekend! Ook snelle bezorging. Ook bijzonderheden zoals glutenvrije sojasaus mee te leveren perfect geregeld! Aanrader.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ruud
18 February 2022

Zoals altijd accurate levering met prima kwaliteit eten.

Anja
18 February 2022

Super snel gebracht en heerlijk eten. De poke bowl veggie is uitmuntend lekker

K. Petrovic
17 February 2022
Melvin
17 February 2022

Altijd snel en vers!

Liselotte
14 February 2022
Tessa Fagan-Lust
13 February 2022

Goeie sushi en gefrituurde hapjes. Heerlijke teppan gerechten. Zeer vlotte bezorging!

Joëlle
11 February 2022
Nathan
8 February 2022

Beste sushi die ik ken

Jort
6 February 2022

Ontzettend lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sjaak Slingerkaak
6 February 2022
Piet
31 January 2022

Precies op tijd en heerlijk gegeten. Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ramon Kok
29 January 2022

Zeewier en gember apart. Meer soja.

Bas de Boer
26 January 2022

Zijn net verhuisd en San Jou is bereikbaar voor ons in Westzaan.. Kwaliteit van het eten echt goed, warm eten was ook nog echt warm bij aankomst en sushi.. Ben vast klant geworden bij deze kwaliteit..

Frans Renz
23 January 2022

Zeer slechte kwaliteit. Niet opgegeten. Datgene wat wel is gegeten veroorzaakte misselijkheid. Volstrekt niet in overeenstemming met de normaal geleverde kwaliteit. Tel hier het betaalde bedrag bij op en het totale plaatje is erg onbevredigend.

Lin
22 January 2022
Erna de Koning
20 January 2022

Het was weer heerlijk

Sandra
18 January 2022

Dit was de eerste keer dat we bij jullie bestelde, en we zijn enorm tevreden! De bezorger was er echt op de minuut af, perfect 👍🏼 En het eten was heerlijk, zag er prachtig uit en vers. Wij hebben een nieuwe favoriet gevonden in Assendelft ;-) tot snel!

Maarten Laout
16 January 2022

Mooie sashimi en de sushi goed op smaak, zoals altijd.

Irma
15 January 2022
Jessica Roodhorst
14 January 2022

Bestelling was prachtig op tijd, heel vriendelijke bezorger, en het eten...... heerlijk!

Barry de Bruin
13 January 2022

Altijd lekker en supersnel bezorgd!!

Woud
11 January 2022

Heerlijk gegeten. We kunnen niet wachten tot we weer echt uit eten kunnen, hopelijk tot snel!

Hannie Visser
9 January 2022

Altijd topkwaliteit, fijne service en lief personeel!

Bert
9 January 2022

Werd netjes gebeld dat het iets later werd bezorgd. Sushi was prima.

Corinne
8 January 2022

Gewoon helemaal goed. Zoals altijd.

Gabrielle
8 January 2022
assendelft
7 January 2022

Helaas was het eten niet geweldig, de sushi was erg kleverig., papperig , en niet smaakvol. Het was wel vers bereid .

els
2 January 2021
Anna
2 January 2021
Patricia Fleumer
1 January 2021

Het was allemaal weer heerlijk en het zag er ook allemaal weer mooi uit! Hierdoor eten we altijd teveel!🥴👍😂

A. Kok
31 December 2021

Sushi is altijd vers en dus heerlijk! Ze waren vandaag een kwartiertje te laat ivm enorme drukte. Nog nooit meegemaakt.

Jasmijn
30 December 2021

Dit is echt de beste sushi in Zaandam en omstreken! Zo vers! Echt altijd heerlijk!

Margreet
30 December 2021

Gevraagd om de sushi niet op elkaar in een doosje te proppen. Tegendeel; alles op en in elkaar gepropt. Tevens was de sushi warm! (Te lang bij warme gerechten gestaan), kortom nu écht de laatste keer geweest. Jammer wat het kan zo goed Concept zijn. Concurrentie genoeg in de buurt.

Miranda
27 December 2021

Heerlijke sushi! Blijft goed!

Kim
26 December 2021

Heerlijk eten en altijd vriendelijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Esther
26 December 2021

Altijd kakelvers en stipte bezorging door aardige bezorgers. Best Sushi in Town.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martijn
25 December 2021

Voor kerst sushi besteld en was erg lekker! Veel variatie en goede kwaliteit! Bezorging stipt op tijd, kortom, dik tevreden!

Dennis
25 December 2021

Zoals altijd, weet uitstekend.

Henk
24 December 2021

Keurig verzorgd, heerlijk gegeten, zijn geld waard!

Hans van der Pol
22 December 2021

Trouwe bezoeker en besteller. Alleen maar lof, voortreffelijke keuken volop keus in gerechten en vriendelijke bediening 👍

Woud
21 December 2021

Het was weer heerlijk, vers en op tijd!

Sanne
18 December 2021

Het lijkt of er een andere kok is, of een andere bereidingswijze. Smaken zijn niet zoals we gewend zijn helaas.

Woud
14 December 2021

Was weer heerlijk en vers, we hebben genoten.

Colleen
14 December 2021
Dennis
13 December 2021

Goed als altijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joey Meijer
12 December 2021
Mars
9 December 2021
Tessa
6 December 2021

Altijd de allerbeste!

Truus de Boer/Mooij
6 December 2021

Zijn al jaren vaste klant. Zoals altijd weer super! Eten het liefst in het restaurant, altijd heerlijk, goede kwaliteit en gezellig maar ook als je het laat bezorgen is de kwaliteit prima, zoals wij gewent zijn. Bedankt Shelly en team

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Xxx
5 December 2021

T was had wat warmer gekund. Vd rest heerlijk en keurig op tijd.

Tamara
5 December 2021

Goede kwaliteit en super vriendelijke service!

J de Goede
4 December 2021

Heerlijk vers, lekkere smaak, top zalm, zorgvuldig verpakt

Thijs van Kuik
4 December 2021
Woud
3 December 2021

Altijd top! Was weer heerlijk

els
2 December 2021

zoals altijd, heerlijk.

Ketelaars
2 December 2021

's Middags al besteld voor aflevering 18.15 uur. Evengoed kwam onze bestelling pas om 18.45. Dat kan echt niet!

Inge van Ginkel
29 November 2021

De sushi is altijd heerlijk en vers. Helaas wordt het wel iedere keer minstens een half uur te laat bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

F.P.Grasboer
29 November 2021

Geachte dame/heer Bestel geregeld bij u, ben ook altijd tevreden maar gisteravond ging het mis de jongen die de bestelling afleverden had een deel op de Poortwachter in Wormer afgeleverd en moest daarom met spoed terug om te ruilen. Resultaat eten koud en juist in Coronatijd is het niet leuk dat jou eten bij iemand anders is geweest. Volgende keer maar weer beter. Vriendelijke groet, Frans Grasboer, Lepelbladstraat 14 Wormer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lenarduzzi
27 November 2021

Bezorging wat te laat en het eten was niet meer echt warm. Dat was jammer want verder hebben wij altijd goede ervaringen.

Nick
27 November 2021

Was erg laat, maar erg lekker

Woud
26 November 2021

Het was weer heerlijk, alles lekker vers en warm wat warm moest zijn.

Fabienne
25 November 2021

Het was heerlijk en kwam zo snel mogelijk! 🤩

Bas kruyshaar
21 November 2021

Perfect zoals altijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoek
21 November 2021

Bedankt voor de heerlijke sushi, alleen verkeerd besteld of bezorgd de sushi met tonijn salade daar houden wij niet zo van. ook waren de biefstukjes wat taai van de plaat, en de gefrituurde dingetjes wat slapjes. maar dat vindt ik toch altijd het nadelen van laten bezorgen, verder heerlijk alles erop en eraan!

Sharon
17 November 2021

Altijd super vers & snel bezorgd! Heerlijk, top restaurant!

Elvis
15 November 2021
Mitchel
14 November 2021
Nienke
12 November 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten. Vriendelijke bezorger.

van Heijningen
7 November 2021

Het was weer lekker!

Loes
7 November 2021

Was echt heel erg lekker, vooral de spicy tuna

Ursela
6 November 2021

Altijd heerlijk eten bij sanjou

Theo
6 November 2021

Heerlijke sushi, lekkere soep en een fijne salade. Mooie variatie

Tiffany
6 November 2021
Mc2
5 November 2021
Woud
4 November 2021

Altijd top!

Fritz
4 November 2021

Eten was heerlijk, o.a. ossenhaas, eendenborst, kip en wat kleine hapjes. Erg lekker en de levering was veel sneller dan aangekondigd👍👍

A.
3 November 2021

Heeerlijk! Zoals eigenlijk altijd. 👍🏼👍🏼

Silko Beekman
3 November 2021

Razend snel gebracht, en kakelvers! Echt super!!!

Rene
1 November 2021

Heerlijk! Lekker, snel en warm, zoals het hoort!!

Anja
29 October 2021

Super lekker en mals vlees, heerlijke groente en rijst, jammie

Ineke
29 October 2021

Netjes en snel geholpen. En het was weer lekker:-)

Anoniem
28 October 2021

Altijd goed en lekker

Marsja
26 October 2021

Altijd heerlijk 😁

M.M.
23 October 2021

De koude gerechtjes waren oké, maar de kipspiesjes waren al koud toen ze gebracht werden. Kennelijk te lang gestaan.

Joyce
23 October 2021

Heerlijk gegeten

Eveline
21 October 2021

Alles was nog heerlijk warm en vers knapperig, zelfs de rolletjes met zeewier. Heerlijk zitten smullen!

Arjan de Boer
17 October 2021

Zoals altijd, geweldige kwaliteit en erg snel geleverd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marc
17 October 2021

Zoals altijd vriendelijk en snel geholpen en prima kwaliteit

Erna
16 October 2021

Weer heerlijk gegeten 😊 en mooi op tijd bezorgd 👍🏼

Henk
15 October 2021

Heerlijk gegeten weer en bestelling kwam warm en binnen de aangegeven tijd keurog aan.

H de Vos
11 October 2021

Voor de eerste keer hier sushi besteld had zulke goede reviews gelezen dat we het zelf maar eens wilde proberen, maar ze hebben gelijk de smaak was goed zag er zeer verzorgd uit, en binnen een uur thuis bezorgd helemaal top.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Walter Brouwer
11 October 2021

Top gegeten nu al voor de 10de keer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mabel Grootkerk-Donleben
9 October 2021

Zoals altijd heerlijke sushi en snelle bezorgen door supervriendelijke werknemers👍🏻👍🏻

Thijs van Kuik
9 October 2021
Nathalie
8 October 2021

Heerlijk vers, warm en nog knapperig (ebi tempura), altijd goede kwaliteit

Monique
4 October 2021

Eten altijd goed. Bezorging kwam ruim een half uur later.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Danielle
2 October 2021

Super lekker eten! Goede service en snelle levering!

DJ
1 October 2021

Lekker eten, vers en iedere keer goed!!

Jeanette Van Bergen
1 October 2021

Heerlijk, wat warm hoort te zijn is warm. Alleen jammer dat de verpakking zoveel nietjes bevat dat het irritant wordt.

M. BEUMING
26 September 2021

Voor het eerst de zgn. combi besteld. Wat een drama. Dit heeft echt al de hele middag klaar gestaan. Alle sushi vast aan elkaar geplakt, waardoor er geen enkele authentike smaak aan zat. Nu voor de 3e keer besteld, maar kwaliteit loopt snel terug. Voorlopig laatste keer geweest. Zonde dat ze dit zo laten weglopen

Nienke
24 September 2021

Precies op tijd geleverd, sushi zoals altijd heerlijk

Timo
22 September 2021
Nienke
17 September 2021

Altijd lekker eten en een hele vriendelijke bezorger.

L. Douma
17 September 2021
Frances Nolting
11 September 2021

Het was heerlijk ,En snel bezorgd.

Liselotte
11 September 2021
Muriel
10 September 2021

Normaal altijd zeer tevreden over de bezorging en kwaliteit. Altijd lekker en stipt op tijd! Maar dit keer was de bezorger 35 minuten te laat, zonder kennisgeving. Jammer!

Simon Duijn
7 September 2021

Altijd een culinair feest. Echt heerlijk. Vaste prik voor Sushi en ander voortreffelijk Japans eten.

Barbara
6 September 2021

Top sushi! Al 15 jaar ! Bezorging snel op tijd en altijd warm! Perfect!

André
6 September 2021
Jan
4 September 2021

Zoals gewoonlijk was het eten ontzettend lekker. Een punt van verbetering, de bestelling was er 45 minuten eerder dan vermeld. Je zal maar net een rondje met de hond aan het doen zijn, mis je je eten :-)

Stefana
30 August 2021

Zoals altijd weer perfect. Keurig op tijd en heerlijk van smaak. We hebben ervan genoten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Pierr
28 August 2021

Prima prijs/kwaliteit verhouding en levering keurig op tijd.

S
27 August 2021

Super lekkere sushi! Kan niet wachten tot er meer vega sushi’s op het menu komen! Echt een aanrader!

Angelika
25 August 2021

Super

Esther
18 August 2021
Michael
18 August 2021

Op tijd klaar en super lekker.

Simon Duijn
16 August 2021

Zoals altijd, heerlijk gegeten. En altijd hartelijk personeel. Alleen maar complimenten.

Debbie
15 August 2021

Ik raad Sanjou zeker aan! Heerlijke sushi en alle andere hapjes! Alles is vers en de warme gerechten komen ook altijd warm en op tijd aan echt een aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fam. Visser
14 August 2021

Top! Als altijd...

Mick
14 August 2021
Margreet
12 August 2021

1e keer, goed bevallen, heerlijk! Voor herhaling vatbaar!

Lindu
8 August 2021

Mooi op tijd klaar! Heerlijke verse sushi en warm eten

van Heijningen
1 August 2021

Altijd lekker en goed eten. Goede service

Anoniem
30 July 2021

Snelle bezorging en lekker eten

G Brands
30 July 2021

Sushi was heerlijk. Echter wat weinig sojasaus + wasabi bijgeleverd. Graag volgende x iets meer daarvan

Marjan de Jong
29 July 2021
Pascal
28 July 2021
Stefanie
28 July 2021

Smaakte heerlijk!!

Sylvia Meijer
15 July 2021

Was voor het eerst dat ik sushi gegeten heb maar het was super lekker

Timo
14 July 2021
Roy de Vries
14 July 2021

Normaliter doe ik geen reviews op internet, maar San Jou bewijst al jaren kwaliteit te leveren aan de consument aan huis als aan de gast in het restaurant. De expertise zit vooral in de gecontroleerde snijtechniek van de vis en het bewaken van temperatuur van vis en rijst.

Ismail
12 July 2021

Heerlijk sushi gegeten. Sushi was vers, de maaltijden waren lekker warm ! Het was ☺️

11 July 2021

Was er erg snel super nette bezorger ...altijd genoeg soja saus en stokjes

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Henk Egberts
7 July 2021

We hadden besteld op de website om 17.46. Er werd aangegeven dat de bestelling rond 18.50 geleverd zou worden. Om 19.00 telefonisch contact gehad. Er werd ons verteld dat de bezorger onderweg was. Het duurde tot 19.20 voor hij bij ons was. Het kan niet zo zijn dat iemand 20 minuten onderweg is. Ik geloof gewoon niet dat men al onderweg was. Als je de eerder gemelde bezorgtijd niet kunt halen zou het handig zijn de klant hiervan op de hoogte te brengen. De bezorger kan er natuurlijk niks aan doen maar treft.wel een ontevreden klant.

Woud
6 July 2021

Lekker gegeten!

Peter
4 July 2021
Mabel Grootkerk-Donleben
3 July 2021
Andrea
2 July 2021

Gyoza viel tegen deze keer, waren ook niet heel warm. sushi inside-out was lekker. Het eten werd mooi op tijd bezorgd.

Roos
2 July 2021

Hele goede poké bowl en heerlijke sushi

Sven
2 July 2021

Kwam een half uur te laat, klachtafhandeling ook zeer matig.

Menno van Maanen
30 June 2021

Te laat

Miranda Van Pardo
27 June 2021

Lekker en ruim op tijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Krista
27 June 2021

Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jasper
26 June 2021

De sushi was over het algemeen van een goede kwaliteit alleen had de tonijn een beetje een vissige smaak. De bezorging was 30 minuten eerder dus dat was fijn.

liselottte
26 June 2021

ik verpakking was de papieren zak nat. Bleek dat er 1 bakje een gaatje had, waaarschijnlijk tegen iets heets aan gelegen in de keuken. Eten was uitstekend, ik dacht meld het even vandaar dat de bezorging niet 100% staat. lag niet aan de bezorger.

Elke
25 June 2021

Super vlotte levering. Door vriendelijke nette bezorger. Heerlijk gegeten. Makkelijk online te bestellen.

Bas Kruyshaar
25 June 2021

Zoals altijd uit de kunst alleen erg duur in vergelijking met eten bij jullie

John Schurink
23 June 2021
Saskia
22 June 2021
Linda
22 June 2021

Eigenlijk altijd goed maar vandaag was het niet lekker, de sushi niet vers, slap en nattig, smakeloos, geen idee wat er aan de hand was maar voor mij als vaste klant echt de 1e keer dat de sushi niet oke was

Maarten
21 June 2021

Heerlijke, verse sushi, zeker aan te bevelen. Tegenvaller is de garnalensoep: geen garnalensoep maar gewoon misosoep (waar ik totaal niet van houd) met 2 garnalen erin gedaan…wij hadden beide soepen besteld dus konden het goed vergelijken. Jammer want de rest was erg lekker.

Ann
21 June 2021

Altijd superkwaliteit! En dit keer supersnel bezorgd! Geweldig! ;-)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

WeareGroot
20 June 2021

1e keer besteld !! Was geweldig!! Zeker een aanrader

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan
20 June 2021

Gewoon altijd lekker en correcte bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

B. de Vries
20 June 2021

Het eten was zoals altijd fantastisch. De service is geweldig😀

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ann
20 June 2021

Hele lekkere en verse sushi! Mooi binnen de afgesproken tijd geleverd door een keurige bezorger! Absolute aanrader!

Sana Tayeb
20 June 2021

Top kwaliteit en snelle service

Wendy
19 June 2021
Caroline
17 June 2021

De sushi waren niet koud, dat is jammer. De smaak was wel goed

Rina Leenstra
15 June 2021

Genoten van heerlijke goed gevulde Pokebowls! Aanrader!

Saskia
14 June 2021

We hadden een vriendelijke bezorger en het eten kwam ook snel. Het eten was ook weer erg goed en lekker bij San Jou.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hofboer
12 June 2021

Beste sushi van heel Noord Holland en wellicht ook Nederland. Heerlijk, super vers, en perfect in balans, geweldige rijst. Echt TOP Zoals altijd. We kunne n helaas maar 5 sterren invullen maar zouden er 11 mogen zijn!

jan Wiepjes
11 June 2021

Was weer heerlijk.

M
11 June 2021

Als vanoudst heerlijk, prima op tijd,goede kwaliteit,vrolijke bezorger!

Colin
10 June 2021

Paar uur van tevoren besteld, alsnog bijna half uur later bezorgd dan afgesproken. Afwerking maki wat slordig (lange sprieten komkommer steken eruit, uiteinde van de rol waarschijnlijk. Zeewier omhulsel zit los bij diverse stukken). Smaakt echter goed, spicy tuna en de nigiri makreel wel aan te raden.

Anoniem
7 June 2021

Precies op afgesproken tijd geleverd, en super kwaliteit. Het was weer heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lindy
7 June 2021
Bep de Vries
6 June 2021

Zoals altiijd geweldig. Super snelle bezorging vriendelijke beleefde bezorger kortom het was weer TOP👏👏👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marcel
6 June 2021

T was wederom heerlijk!! En gratis bezorging helemaal top!

Anita
5 June 2021

Ik had mezelf voorgenomen om nu eens een positieve recensie achter te laten omdat Sanjou altijd top sushi levert in een super snelle tijd. Helaas waren dit keer de garnalenspiesjes over de datum. We roken het al met het openen van het bakje, helaas was de smaak zoals het rook. Maar verder was alles heerlijk. En binnen 15 min geleverd. Gelukkig hadden we teveel besteld (zoals altijd, omdat we nooit genoeg krijgen van al het lekkers) jammer van de garnalen, die bestel ik mogelijk minder snel. Maar de sushi is keer op keer om te smullen

Paul
5 June 2021

Prima weer, alleen de tonijn was deze keer niet zo goed, geen mooi filet

Remco
4 June 2021

Het was weer top. Lekker en snel

Chris Wolvekamp
3 June 2021

Lekkere verse sushi,en veel keuze !

Nanda
3 June 2021

heerlijk, waren ook grote porties. gaan we zeker vaker bestellen.

Christiaan
1 June 2021
Esther
31 May 2021

Jammer dat de tijd die in de mail staat totaal anders was, maar wel ontzettend fijn dat het veel eerder werd bezorgd :)

Liselotte
31 May 2021
Plomp
30 May 2021

Vroeg besteld en op de gevraagde tijd geleverd. Heerlijke sushi en kijken uit om weer in het restaurant te komen.

Lester
28 May 2021

Exact op tijd geleverd en goed separaat verpakt 👍🏻

Michael
24 May 2021

Super! Eten was super lekker. Tijdstip levering was volgens afspraak.

Wendy
23 May 2021
M. De Vries
21 May 2021

Lekker, goed verpakt, keurig op tijd geleverd

Dennis
21 May 2021

Was weer super Dikke pluim voor de bezorger vrolijk beleefd super 👍

Diana Bakker
21 May 2021

Verschrikkelijk lekker gegeten! Heerlijke sushi, heerlijke poke bowls. En de vis (zalm) was superzacht. Echte aanraders!

Mak
20 May 2021

We hebben alle sushi bezorgservices in Zaanstad gehad, maar San Jou blijft voor ons de beste! Alle gerechtjes hebben hun eigen smaak, niets smaakt hetzelfde, super vers, wat warm hoort te zijn is ook warm! Wat je besteld, wordt ook bezorgd en keurig op tijd. Kortom.. zeer tevreden dus!

Timo
20 May 2021
Hans van der Pol
18 May 2021

Heerlijk vers en smakelijk, hadden we eerder moeten doen , alleen jammer dat er geen bezorging is in koog aan de zaan

AS
17 May 2021

Heerlijk eten! Bestel er graag. Altijd vers

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Henk
16 May 2021
Liselotte
15 May 2021
Mieke
15 May 2021

Het eten kwam heel snel en was heerlijk en goed verzorgd.

Marinus
14 May 2021

Zoals altijd, weer heel erg lekker gegeten. Echte aanrader!

Daniel
14 May 2021
Vogel
14 May 2021

Ophalen ging snel. Eten was heerlijk.

B. Kristel
13 May 2021

Snelle bezorging en super lekkere sushi

Romy Rietdijk
10 May 2021

Heerlijk eten! Goede klantenservice! Mijn favoriete sushi in heel Noord-Holland!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Brenda
10 May 2021

De verwachte bezorging was een uur na de bestelling, de uiteindelijke bezorging was een uur na de verwachte bezorging. Na telefonisch contact was het excuus, druk en moederdag, beter om volgende keer mensen te bellen om irritatie te voorkomen. Horeca heeft een warme deken nodig, maar geeft zelf een koude douche. Jammer!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Priscilla
10 May 2021

Sushi was weer fantastisch. We hebben alleen 2 uur moeten wachten, ver voorbij de verwachtte bezorgtijd. Het zou netjes zijn als dit van tevoren gecommuniceerd kan worden. Met een goede verwachtte bezorgtijd. Als ik dit had geweten had ik het voor deze keer laten zitten. Alhoewel ik fan ben van de sushi!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

de Koning
10 May 2021

Sushi is heerlijk. Bezorging is prima, alleen jammer dat we 2 uur hebben moeten we wachten op onze sushi. Dat was wel erg lang.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jos Moerland
10 May 2021

Prettig bestellen via de app en ruim op tijd bezorgd. Het heeft heerlijk gesmaakt .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Grasboer
9 May 2021

Even mailen als u de afgesproken bezorgtijd niet haalt, nu zitten we onnodig te wachten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ronald
9 May 2021

Heerlijk! Prima eten hier altijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mark
8 May 2021

Bij salade oude groente ik heb extra wasabi bestellen niet gekregen

Rood
7 May 2021
Hyperion
7 May 2021

Lekker en snel bezorgt

bep vandenbrink
6 May 2021

geweldige service, bestelling warm en netjes bezorgd. Eten was als vanouds voortreffelijk. Complimenten.

A. Kok
3 May 2021

Super snel bezorgd. En heerlijk zoals altijd.

Natascha
3 May 2021

Lekkerste Sushi!! Jammer dat jullie niet bezorgen in Koog aan de Zaan :(

Liselotte
3 May 2021
Cindy
3 May 2021

Heerlijk eten, voor het eerst ook warm eten bestel. Dacht dan duurt het wel langer maar nee zoals altijd(als ik alleen koud eten bestel heel snel bezorgt. En het was weer heerlijk. Echt een aanrader. Ik ben verslaafd aan de pokebowl met zalm, maar alles is lekker en goed 😄

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Natascha
3 May 2021

Altijd heerlijk en vers eten, snelle en goede bezorgservice!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wendy
2 May 2021
Olivier
30 April 2021

Bijna perfect. Soms een minder stukje zalm.

Plomp
30 April 2021

Heerlijk gegeten en de bezorging was op het gevraagde tijdstip!

Mandy
29 April 2021

Altijd keurig op tijd geleverd. En gewoon super lekkere sushi. Wij zijn groot fan.

Renate
29 April 2021
Simon
28 April 2021

Altijd goed bij sanjou