Avaliações de San Jou Assendelft

Avaliações recentes

5.0
Angelo
5 junho 2023

Altijd heerlijk. Echt netjes verzorgt

ben de Leeuw
3 junho 2023

Gewoon goed

Dennis
2 junho 2023

Snel geleverd, kompleet en erg goed.

Monique
28 maio 2023
Danielle van Assema
28 maio 2023

Zie google review

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

J dewin
25 maio 2023

Heerlijke verse sushi; snelle bezorging

Simon Smit
25 maio 2023

Have er was erg lekker, de garnalen waren goed warm

Christel Scheeres
17 maio 2023

Het was goed op smaak behalve dat er wel heel veel rijst in de Makis zat. Op de foto zit er veel meer zalm, komkommer/tonijn in het midden, nu was het zo weinig dat het alleen maar naar rijst smaakte.

Tiffany Grondman
15 maio 2023

Super vriendelijke personeel in het restaurant maar ook de bezorgers! Altijd op tijd met de bezorging. Niks om op aan te merken betreft verbetering.

Mirthe
13 maio 2023

Het eten is zoals altijd vers en erg lekker. De wakame salade is groter dan verwacht. Sushi, gyoza en yaki tori heerlijk! Bezorging op tijd en vriendelijk.

S
11 maio 2023

Eten was heerlijk, vers, netjes verzorgd en heel snel!

Sushi Dushi
10 maio 2023

Zoals altijd, de beste sushi/sashimi in Zaanstad!

M van der Horst
7 maio 2023

Lekker vooral dat de rijst niet steenkoud is. Minder de zalm was kantje boord, hij rook niet vers en tintelden op mijn tong en heb ik niet dan ook niet opgegeten opgegeten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Besteld op zaterdag
6 maio 2023
Caro
3 maio 2023

Altijd erg lekker

Bella Moreira
2 maio 2023

Het was weer erg lekker, verse, smakelijk echt top

Mellissa
1 maio 2023

M'n bestelling was op tijd bezorgd en het eten was lekker. Spicy was ook wel echt spicy, maar alsnog smaakte het goed.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

B
30 abril 2023

Sushi was taai (hard) en minder lekker als normaal. Ook de crispy flakes waren niet knapperig maar zacht. Erg jammer niet optimaal genoten van de sushi.

tantecatootje12@outlook.com
28 abril 2023

Was matig presentatie was niet zo mooi. Op elkaar gestapeld en de pokebowl was erg klein

I.A
28 abril 2023

Was er sneller dan aangegeven wat fijn is. Niks ontbrak :)

Anne
24 abril 2023

Snelle bezorging. De sushi was prima

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

BlueMagic
20 abril 2023
Cindy de gooijer
17 abril 2023

Ze zijn zo snel met brengen niet normaal meer 👍👍👍👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Yogi
15 abril 2023
Edwin
14 abril 2023

Het eten is erg achteruitgegaan, we hebben de helft weggegooid Het was niet lekker

michael
7 abril 2023

lekker en voor de afgesproken tijd bezorgd. super

ben de Leeuw
2 abril 2023

gewoon goed!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jacqueline
1 abril 2023

Bestelling eerder gebracht dan aangegeven tijd door vriendelijke bezorger. Sushi en andere gerechten netjes verpakt. Smaak beleving bij iedere hap Top Top Top.

Tess
30 março 2023

Hmm. Was altijd erg goed van kwaliteit. Deze keer een tegenvaller. Rook naar ‘oud vet’. Of misschien was t vet niet heet genoeg… balen dus. Veel geld uitgegeven. Geen krokant laagje en smaakte niet lekker. Sorry, was altijd ZO tevreden. Maar deze keer dus gewoon, NIET

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Evert
25 março 2023

Wederom een zeer tevreden klant

Yogi
23 março 2023

Heeeerlijk!

b de leeuw
12 março 2023

gewoon goed

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ilona
5 março 2023

Altijd heerlijk eten, Wij hadden onze bestelling rond 18 uur besteld, onze bestelling kwam 20 min te vroeg

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Baas
2 março 2023

Prima rten rn snelle bezorging.

Koen Hauzendorfer
25 fevereiro 2023

Snelle service

E van Roekel
24 fevereiro 2023

Prijs / kwaliteit verhouding is uitstekend en de bestelling werd keurig op tijd bezorgd.

Cees
18 fevereiro 2023
Krista
16 fevereiro 2023

Heerlijk vers en makkelijk bestellen

Renate
15 fevereiro 2023

Weer heerlijk gegeten. Wonen op 20 min rijden maar hebben dat er graag voor over.

Gitta Brands
13 fevereiro 2023

Lekkere pokebowl met verse ingrediënten zoals ik gewend ben van Sanjou 👍🏻😃

Ed
12 fevereiro 2023

Ruim binnen de tijd gebracht en was weer heeeeeerlijk!

Dilan Toele
11 fevereiro 2023
Inge
11 fevereiro 2023

Ik vond het weer super lekker

Diana
9 fevereiro 2023
Kim
7 fevereiro 2023
Hannie
5 fevereiro 2023

Altijd super!

Willemse
5 fevereiro 2023

Tempura besteld, helaas een bak vol vette groente. Sushi is prima!

Monique
2 fevereiro 2023

Lekker gegeten. Beter van smaak dan de Mr. met landelijke bekendheid.

bashar
2 fevereiro 2023
Remco van der Gulik
30 janeiro 2023

De salade met Zalm en met krab was niet compleet, er was een mini stukje zalm en ook met de krab was er wel erg weinig bijgevoegd

b de leeuw
28 janeiro 2023
Saffie
25 janeiro 2023

Was weer lekker en snel!

Bolat
23 janeiro 2023

Helaas was behalve de gyoza de sushi niet lekker erg droog en smaakte net als van supermarkt. Erg jammer want ik heb lekkerdere sushi gegeten bij jullie in het restaurant.

Richard S
22 janeiro 2023

Beste sushi van NL.

Marian
21 janeiro 2023
Sharon
15 janeiro 2023

Sushi werd op tijd bezorgd en was weer heerlijk!

S. Algra
11 janeiro 2023

Bezorging binnen 10 minuten, top. De inktvisballetjes niet voor herhaling vatbaar. Smaakt naar ui. De rest weer heerlijk: sashimi, yaki ebi en yaki beef.

Dennis
7 janeiro 2023

Viel dit keer erg tegen ruim 30 min later dan vermeld wat warm.moest zijn was koud en wat koud hoort te zijn was lauw zeer terleurstellend niet gewent van san you

Martin de Jong
2 janeiro 2023

Altijd goed

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dorien Sijbrands
1 janeiro 2022

Was prima volgens verwachting verzorgd. Heerlijk gegeten. Volgende keer zullen we zelf even aangeven dat we wat extra Soja en Wasabi erbij willen want dat was een beetje weinig vooral de Wasabi. Verder prima!

A Mantel
31 dezembro 2022

In de email stond als bezorgtijd 18.50 uur maar het werd een half uur eerder bezorgd, voor ons prima want we moesten savonds om 20.00 iur weg

Sonja
31 dezembro 2022

Goed gegeten…Verse sushi, goede kwaliteit, verrukkelijke inktvisringetjes.

Tugba
30 dezembro 2022
Van Ede
24 dezembro 2022

Alles perfect!

Wil
24 dezembro 2022

Prima, mooi op tijd, zacht vlees , heerlijke vis

Esther
24 dezembro 2022
Dilan Toele
18 dezembro 2022
Joos
10 dezembro 2022

Alles heerlijk vers. Super gegeten. Warme gerechten ook goed warm!

E van Roekel
9 dezembro 2022

Het eten werd keurig op de afgesproken tijd bezorgd, de soep was nog echt goed warm en de sushi was wederom van uitstekende kwaliteit en smaakte weer prima. Voor herhaling vatbaar.

Andre
4 dezembro 2022
Ed
28 novembro 2022

Bezorging keurig op tijd. Wel heel jammer dat de stokjes ontbraken…

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

De vos
27 novembro 2022

Heerlijk eten en ruim voor de verwachtte berzorgtijd bezorgd. Heerlijk gegeten

Ime Schaap
26 novembro 2022

Zoals altijd weer zeer goede sushi

b de leeuw
26 novembro 2022

geen wasabi / vergeten, verder top

Nouk
26 novembro 2022

Heerlijk vers eten . Met zorg bereid dat is te proeven ! Vriendelijke mensen

Mike
26 novembro 2022

Altijd vers en lekker eten. Top service!!!

Cil
25 novembro 2022
Radha
20 novembro 2022

Snelle bezorging en eten was weer eens heerlijk. Jammer dat de porties kleiner worden.

E
19 novembro 2022

Super lekker en vers

Naam
18 novembro 2022
J de Wit
13 novembro 2022
Christina
6 novembro 2022

Het eten was weer heerlijk. Hartelijke bezorger.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ed
5 novembro 2022
Anoeradha
5 novembro 2022

Weer eens lekker sushi en pokebowl gegeten.

Diana
4 novembro 2022
Nienke
4 novembro 2022

Stipt op tijd bezorgd, Sushi was heerlijk!

Erik
1 novembro 2022

Top als altijd! En deze keer lekker snel! top! Tot de volgende bestelling!

Tom Mulder
31 outubro 2022

het was gewoon goed

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Timo
30 outubro 2022

Het was weer heerlijk en keurig, snel bezorgd.

Lisette
24 outubro 2022

Alles was heerlijk en snel bezorgd

Ausrine
23 outubro 2022
Vonk
23 outubro 2022

Consistente topkwaliteit. Snelle bezorging. Top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marthy Draijer
21 outubro 2022

Complimenten voor de heerlijke sushi, en voor de bezorging die op tijd was

Henk
15 outubro 2022

Echt lekkere sushi!

Evert
14 outubro 2022

Eten was van uitstekende kwaliteit en werd keurig op de afgesproken tijd bezorgd

Dennis
12 outubro 2022

Sushi was warm . Ben ik niet gewent van jullie

Walther
2 outubro 2022
Ed
1 outubro 2022
Ronald
30 setembro 2022

Supersnel bezorgd, maar vooral genoten van de Poke bowls (heerlijke tofu) en de sushi.

Patricia
28 setembro 2022

We hebben weer heerlijk gegeten en genoten van al het lekkers van San Jou!

dila
28 setembro 2022

de veggie pokebowl was erg lekker dankuwel

C.Heidbuurt
26 setembro 2022

Heerlijke sushi en op afgesproken tijd bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ed
22 setembro 2022
Sanne
16 setembro 2022

Heerlijk gegeten!

Rick
11 setembro 2022

Altijd goed

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tessa
8 setembro 2022

Snelle levering! Sushi was alleen wat minder andere gerechten waren top!

Ed
7 setembro 2022
Miranda
7 setembro 2022

Smaak was erg goed, maar helaas was de hoeveelheid van de poke bowl een stuk minder dan de vorige keren.

b de leeuw
6 setembro 2022

gewoon weer goed!

Patricia
3 setembro 2022

We hebben weer heerlijk gegeten, alles was lekker en keurig verzorgd!

Angiekiki
27 agosto 2022

Het zou een uur duren maar werd een kwartiertje.. was super lekker!

Corina
23 agosto 2022

Normaliter altijd tevreden, maar vandaag werd er bezorgd zonder eetstokjes, sojasaus en wasabi en waren de sojabonen smakeloos (geen zout?) en taai. Rest van de bestelling (sushi en wakame salade) waren prima. Bezorging was vlot.

Erik
23 agosto 2022

Prima en lekker als altijd

Hannie
21 agosto 2022

Altijd vers en lekker!

b de leeuw
20 agosto 2022

snel en goed

Dave
20 agosto 2022

Tonijn was iets te dik gesneden en de paling was erg klein op de nigiri. Verder alles prima en heerlijk gegeten weer.

Susan
18 agosto 2022

Heerlijke sushi en een supersnelle bezorging!

Tessa Fagan-Lust
17 agosto 2022

Zoals gewoonlijk perfect weer

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Astrid
14 agosto 2022

Zálig.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ed Bronner
13 agosto 2022
Jaap Keijzer
12 agosto 2022
Miranda
8 agosto 2022

De courgette vond ik erg zout. Vorige keer was deze lekkerder.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

els
1 agosto 2022

Het eten is altijd top. Supervers en goed warm. Zowel in het restaurant zelf, als thuis bezorgd. En stipt op tijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kelly
27 julho 2022

Altijd super lekker, verst en heet!

Nanda
24 julho 2022

Heerlijk gegeten!

The_cooking_mommy
22 julho 2022

Zo als altijd goed!

Ery Gruis
21 julho 2022

De kwaliteit van de sushi is heel goed. De edamame viel een beetje tegen in tegenstelling tot andere keren.

Ed
20 julho 2022
Bep de Vries
20 julho 2022

Het eten was weer fantastisch 😍 Het was ruiim voldoende. Heb zelfs nog voor morgen nog voldoende. De bezorger was super snel en correct. Top restaurant😍

CorJan van Leeuwen
18 julho 2022

Het eten is altijd goed hier, topklasse. Bezorger zeer netjes snel en zorgvuldig

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Esther Bourquin
18 julho 2022
Jeanette Van Bergen
16 julho 2022

Eten weer perfect, net als de bezorging. Alleen de moeite die het kost om door al die nietjes heen te komen !!!!!!!

Kim Houthuyzen
14 julho 2022

De zeewiervellen waren dit keer helaas heel taai. Sommige vellen konden we bijna niet doorkauwen. We hebben dan ook niet alles opgegeten opgegeten. We hadden dit keer pech denk ik. Ik heb 1 keer eerder besteld en toen was het prima! De bezorging was top! Het eten kwam 40 minuten eerder dan de bezorgtijd die ik had doorgekregen!

SilverSamurai
13 julho 2022

Lekker eten en snel bezorgt.

Ed
10 julho 2022
Liselotte
9 julho 2022
Bart
8 julho 2022

Er zat bijna geen tempura in de extra bestelde crispy isde out rol Dit is normaal niet zo. En de crispy flakes waren oud. Ik vond het niet waar voor je geld.

Liesbeth Douma
8 julho 2022
Renee
4 julho 2022

Wij bestellen al jaren bij Sanjou, altijd hetzelfde qua gerechten en de kwaliteit is altijd hetzelfde, super vers en zo lekker. Altijd op tijd en hele vriendelijke bezorgers/sters👍🏻

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ed
30 junho 2022

Zo spoedig mogelijk werd getoond als 18:45 19:00 19:15 etc en werd uiteindelijk 19:45 (ruim 1 uur). Zou fijn zijn als de suggestie werd aangevuld met een hint van de levertijd nav evt drukte…

Raymond
30 junho 2022

Heerlijke sushi, top!

C. K
26 junho 2022

We hebben weer heerlijk gegeten. Het eten werd keurig op de gevraagde tijd bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jasmijn
26 junho 2022

Lievelings sushitent ❤️

Kim Houthuyzen
26 junho 2022
Olaf
25 junho 2022

Heerlijke verse sushi en sashimi! De rijst was zelfs nog warm!

Barry de Bruin
23 junho 2022

Altijd super lekker, vers en snel gebracht. Betere sushi is er niet!

Frans
20 junho 2022

Veel dezelfde smaak en er wordt iets gebruikt wat in elke sushi zit en niet lekker is

D Luis
19 junho 2022

Super lekker en vers

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ron
18 junho 2022
Nas
18 junho 2022

Was erg lekker

Kim
15 junho 2022
M.K.
15 junho 2022

Heerlijke sushi! Aanrader!

Joyce
12 junho 2022

*Snelle bezorging op exact afgesproken tijdstip👍 * kwaliteit fantastisch, zeer goede smaak, verser kan het niet zijn👌

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Francois
11 junho 2022

Great sushi and food as usual !

gierige tent
11 junho 2022

Seafood pokebowl stelt niet veel voor, je krijgt veel te veel rijst voor de topping die je krijgt en er zat amper avocado in de avocado maki. Toen ik hierover belde, gaf mevrouw aan de telefoon aan dat dit normaal is. Ben normaal wel beter gewend van deze plek :S

Miranda
11 junho 2022

Blijft de lekkerste!

Sharon
10 junho 2022

Heerlijk gegeten en de sushi werd keurig op tijd bezorgd!

Ellis
10 junho 2022

Het was weer ZO ontzettend lekker!

Raymond
6 junho 2022
De keizer
6 junho 2022

Het was zeker niet wat we eerder hebben gekregen. Heel jammer. Het was zo goed en nu echt zo slecht

Cil
5 junho 2022
Ron
3 junho 2022
Angie de wit
31 maio 2022

Vers en nog lekker warm zoals gewoonlijk! Echt kwaliteit!

Erik
29 maio 2022

Lekker als altijd! En bezorging lekker snel deze keer!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Schipper
26 maio 2022

Erg lekker en was er eerder dan aangeven.

Tony Sigtermans
25 maio 2022

Het eten was er supersnel en de warme en koude gerechten netjes gescheiden. En het smaakte allemaal even lekker

Danny
21 maio 2022

Zoals altijd weer heerlijke Sushi ! Niets op aan te merken gewoon doen.

johanminkes091@gmail.com
21 maio 2022

uitmuntende smaak, snelle en perfecte bezorging

Carel Prins
21 maio 2022

Blijft lekker en snel bezorgd

Hannie
21 maio 2022

Altijd top!!

Krista
19 maio 2022

Heerlijk, vers en vriendelijke bezorgers

Posthuma
15 maio 2022
Alice
13 maio 2022

Lekker eten snelle bezorging

Caro
11 maio 2022

Mooi op tijd en lekker eten

G.Grifhorst
9 maio 2022

Bezorgtijden een half uur later.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M. Grootkerk-Donleben
9 maio 2022

Sushi is nog steeds heerlijk en de bezorgers zijn vriendelijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ad van Rijn
8 maio 2022

Heerlijk gegeten, bestelling was keurig op tijd klaar

Ron
5 maio 2022
Bas d
4 maio 2022
Harry
2 maio 2022

Heerlijke sushi...

Monique
2 maio 2022

De bestelling werd precies op de aangegeven tijd geleverd. Alles nog warm en de Sushi liefhebbers hebben gesmuld. Een aanrader

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sushitime
27 abril 2022

Veel sneller bezorgd dat verwachte tijd altijd een feest

Glenn
26 abril 2022

Sushi was weer prima. Heerlijke Udon noodles.

C. K
24 abril 2022

Het was weer heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nathan
23 abril 2022
Barry de Bruin
23 abril 2022

Iedere keer super vers en lekker en snel bezorgd!!

M. de Jong
15 abril 2022
Bas driehuis
14 abril 2022
Ronald Horn
13 abril 2022

Snelle bezorging. Eten goed verpakt en warme gerechten zijn ook echt warm

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Fiona v Alphen
10 abril 2022

De bestelling werd op tijd bezorgd, en het eten was heerlijk vers! Mijn complimenten!

Ann
10 abril 2022

Zeer snel bezorgd en het eten was heerlijk!

Jumper
9 abril 2022
Marcel
8 abril 2022

Erg lekker, snel klaar!

Ellen
4 abril 2022

Top bezorging, op tijd en heerlijke sushi, we hebben genoten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mabel Grootkerk-Donleben
3 abril 2022

Zoals gewoonlijk was de sushi heerlijk en altijd een snelle bezorging. Bezorgers altijd vriendelijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Iris D.
31 março 2022

Super lekkere verse sushi. De moeite waard om vaker te bestellen en eerlijke prijs

Indira
31 março 2022

De vorige levering was ik niet zo te spreken over de kwaliteit. Maar gelukkig was het vandaag gewoon weer zoals ik gewend ben. Gewoon lekkere goede sushi waar niks op aan te merken is!

Ronald Biere
29 março 2022

Weer heerlijk gegeten! Alles naar wens, mooi op tijd gebracht. Wij komen zeker terug!

Simon en Ariane
27 março 2022

Zoals altijd...heerlijk, topservice, stipt op tijd en zalig gegeten.

Heerlijk eten en altijd snelle bezorging
27 março 2022
Niels
25 março 2022

Snel geleverd en goede kwaliteit zowel warme als koude gerechten, erg lekker weer!

Alice
25 março 2022

Lekker eten en snel gebracht, Vriendelijk personeel toppers👍

Jessica Roodhorst
25 março 2022

Heerlijk eten, keurig ingepakt, warm, en een super vriendelijke bezorger!

Eric
25 março 2022
Pilar Brand
21 março 2022

Heerlijk eten, vriendelijke bezorger en goede service!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anja
20 março 2022

Normaal zijn wij heel tevreden over het eten. Dit keer was het niet zo best. Er zaten scherpe botjes in de kip en de smaak was wat flauw

Marrie
19 março 2022

Perfect

Simone
15 março 2022

Heerlijke verse sushi en de overige gerechten warm bezorgd.

Rachel
14 março 2022

Beste Sushi in Zaanstad!

A.Kok
13 março 2022

Altijd vertrouwd snel, en zeer smakelijk!

Sam
13 março 2022

Goed eten, snelle bezorging

Hanny
11 março 2022

Wellicht kan bezorggebied stukje groter worden.

Esther
11 março 2022
Indira
8 março 2022

De kwaliteit was helaas niet zoals ik gewend ben. De sojabonen te ver doorgekookt, de gefrituurde garnalen te slap en de sushi proefde alsof heg al een tijdje in een bakje zat. Niet echt vers… Jammer. Ben ik niet gewend van Sanjou

Jens van Leeuwen
5 março 2022

Super lekker eten en het kwam eerder dan ik had verwacht.

Niels Luyt
5 março 2022
Miranda
4 março 2022

Geen betere sushi in de omgeving dan van Sanjou. We proberen wel eens een ander maar dat valt altijd zo tegen, Sanjou is echt de beste. Vers, goede balans van smaken, heerlijk!

Bella Moreira
2 março 2022

Het was weer geweldig lekker, vers, heerlijk

Yas
1 março 2022

Voor het eerst besteld, direct bij Sanjou en niet via thuisbezorgd. Sushi was vers, heerlijk gegeten. Top!

Woud
25 fevereiro 2022

Snel gebracht, heerlijk gegeten.

Nikki
25 fevereiro 2022

Het eten kwam netjes op tijd zelfs te vroeg! Super heerlijk eten we hebben ervan genoten. Ik heb geen verbeterpunten☺️

Barry
20 fevereiro 2022

Bestellen hier vaker sushi. Kwaliteit altijd uitstekend! Ook snelle bezorging. Ook bijzonderheden zoals glutenvrije sojasaus mee te leveren perfect geregeld! Aanrader.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ruud
18 fevereiro 2022

Zoals altijd accurate levering met prima kwaliteit eten.

Anja
18 fevereiro 2022

Super snel gebracht en heerlijk eten. De poke bowl veggie is uitmuntend lekker

K. Petrovic
17 fevereiro 2022
Melvin
17 fevereiro 2022

Altijd snel en vers!

Liselotte
14 fevereiro 2022
Tessa Fagan-Lust
13 fevereiro 2022

Goeie sushi en gefrituurde hapjes. Heerlijke teppan gerechten. Zeer vlotte bezorging!

Joëlle
11 fevereiro 2022
Nathan
8 fevereiro 2022

Beste sushi die ik ken

Jort
6 fevereiro 2022

Ontzettend lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sjaak Slingerkaak
6 fevereiro 2022
Piet
31 janeiro 2022

Precies op tijd en heerlijk gegeten. Top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ramon Kok
29 janeiro 2022

Zeewier en gember apart. Meer soja.

Bas de Boer
26 janeiro 2022

Zijn net verhuisd en San Jou is bereikbaar voor ons in Westzaan.. Kwaliteit van het eten echt goed, warm eten was ook nog echt warm bij aankomst en sushi.. Ben vast klant geworden bij deze kwaliteit..

Frans Renz
23 janeiro 2022

Zeer slechte kwaliteit. Niet opgegeten. Datgene wat wel is gegeten veroorzaakte misselijkheid. Volstrekt niet in overeenstemming met de normaal geleverde kwaliteit. Tel hier het betaalde bedrag bij op en het totale plaatje is erg onbevredigend.

Lin
22 janeiro 2022
Erna de Koning
20 janeiro 2022

Het was weer heerlijk

Sandra
18 janeiro 2022

Dit was de eerste keer dat we bij jullie bestelde, en we zijn enorm tevreden! De bezorger was er echt op de minuut af, perfect 👍🏼 En het eten was heerlijk, zag er prachtig uit en vers. Wij hebben een nieuwe favoriet gevonden in Assendelft ;-) tot snel!

Maarten Laout
16 janeiro 2022

Mooie sashimi en de sushi goed op smaak, zoals altijd.

Irma
15 janeiro 2022
Jessica Roodhorst
14 janeiro 2022

Bestelling was prachtig op tijd, heel vriendelijke bezorger, en het eten...... heerlijk!

Barry de Bruin
13 janeiro 2022

Altijd lekker en supersnel bezorgd!!

Woud
11 janeiro 2022

Heerlijk gegeten. We kunnen niet wachten tot we weer echt uit eten kunnen, hopelijk tot snel!

Hannie Visser
9 janeiro 2022

Altijd topkwaliteit, fijne service en lief personeel!

Bert
9 janeiro 2022

Werd netjes gebeld dat het iets later werd bezorgd. Sushi was prima.

Corinne
8 janeiro 2022

Gewoon helemaal goed. Zoals altijd.

Gabrielle
8 janeiro 2022
assendelft
7 janeiro 2022

Helaas was het eten niet geweldig, de sushi was erg kleverig., papperig , en niet smaakvol. Het was wel vers bereid .

els
2 janeiro 2021
Anna
2 janeiro 2021
Patricia Fleumer
1 janeiro 2021

Het was allemaal weer heerlijk en het zag er ook allemaal weer mooi uit! Hierdoor eten we altijd teveel!🥴👍😂

A. Kok
31 dezembro 2021

Sushi is altijd vers en dus heerlijk! Ze waren vandaag een kwartiertje te laat ivm enorme drukte. Nog nooit meegemaakt.

Jasmijn
30 dezembro 2021

Dit is echt de beste sushi in Zaandam en omstreken! Zo vers! Echt altijd heerlijk!

Margreet
30 dezembro 2021

Gevraagd om de sushi niet op elkaar in een doosje te proppen. Tegendeel; alles op en in elkaar gepropt. Tevens was de sushi warm! (Te lang bij warme gerechten gestaan), kortom nu écht de laatste keer geweest. Jammer wat het kan zo goed Concept zijn. Concurrentie genoeg in de buurt.

Miranda
27 dezembro 2021

Heerlijke sushi! Blijft goed!

Kim
26 dezembro 2021

Heerlijk eten en altijd vriendelijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Esther
26 dezembro 2021

Altijd kakelvers en stipte bezorging door aardige bezorgers. Best Sushi in Town.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Martijn
25 dezembro 2021

Voor kerst sushi besteld en was erg lekker! Veel variatie en goede kwaliteit! Bezorging stipt op tijd, kortom, dik tevreden!

Dennis
25 dezembro 2021

Zoals altijd, weet uitstekend.

Henk
24 dezembro 2021

Keurig verzorgd, heerlijk gegeten, zijn geld waard!

Hans van der Pol
22 dezembro 2021

Trouwe bezoeker en besteller. Alleen maar lof, voortreffelijke keuken volop keus in gerechten en vriendelijke bediening 👍

Woud
21 dezembro 2021

Het was weer heerlijk, vers en op tijd!

Sanne
18 dezembro 2021

Het lijkt of er een andere kok is, of een andere bereidingswijze. Smaken zijn niet zoals we gewend zijn helaas.

Woud
14 dezembro 2021

Was weer heerlijk en vers, we hebben genoten.

Colleen
14 dezembro 2021
Dennis
13 dezembro 2021

Goed als altijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Joey Meijer
12 dezembro 2021
Mars
9 dezembro 2021
Tessa
6 dezembro 2021

Altijd de allerbeste!

Truus de Boer/Mooij
6 dezembro 2021

Zijn al jaren vaste klant. Zoals altijd weer super! Eten het liefst in het restaurant, altijd heerlijk, goede kwaliteit en gezellig maar ook als je het laat bezorgen is de kwaliteit prima, zoals wij gewent zijn. Bedankt Shelly en team

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Xxx
5 dezembro 2021

T was had wat warmer gekund. Vd rest heerlijk en keurig op tijd.

Tamara
5 dezembro 2021

Goede kwaliteit en super vriendelijke service!

J de Goede
4 dezembro 2021

Heerlijk vers, lekkere smaak, top zalm, zorgvuldig verpakt

Thijs van Kuik
4 dezembro 2021
Woud
3 dezembro 2021

Altijd top! Was weer heerlijk

els
2 dezembro 2021

zoals altijd, heerlijk.

Ketelaars
2 dezembro 2021

's Middags al besteld voor aflevering 18.15 uur. Evengoed kwam onze bestelling pas om 18.45. Dat kan echt niet!

Inge van Ginkel
29 novembro 2021

De sushi is altijd heerlijk en vers. Helaas wordt het wel iedere keer mi